A zombik kedvéért ismét összeáll Brad Pitt és David Fincher

2017.04.27. 14:17

Tavaly augusztusban adtunk hírt arról, hogy Brad Pitt mindent megtesz azért, hogy David Finchert megnyerje a Z világháború 2 rendezőjének. Hivatalos bejelentés ugyan még nem jött, de a Variety híre alapján szinte biztosra vehető, hogy a Hetedik és a Harcosok klubja zseniális párosa ismét összeáll.

Brad Pitt és David Fincher a Hetedik forgatásánForrás: Photononstop/Screen Prod / Photononstop/Screen Prod

Pittet az elmúlt időszakban a válása kötötte le, de a filmes szaklap úgy tudja, hogy a Paramounttól heteken belül várható egy bejelentés, és ismét felkerül a premiernaptárba a Z világháború 2. A forgatás a tervek szerint 2018 elején veszi kezdetét. A zombifilm eredetileg 2017 júniusában jött volna ki, de aztán a Szólít a szörny-et jegyző J.A. Bayona rendező inkább a Jurassic World 2 mellett kötelezte el magát.

Fincher rossz emlékeket őriz A végső megoldás: A Halál forgatásáról, ezért is lehet az, hogy a mai napig nem vállalt el egyetlen folytatást sem. Ha kivételt tesz a Z világháború 2-vel, akkor az Brad Pitt rábeszélésének lesz köszönhető, illetve annak, hogy a stúdió teljeskörű alkotói szabadságot garantált neki. Ebből a zombiapokalipszisból akár egy rendkívüli film is kisülhet, ez a két fickó biztosan nem vesztegetné az idejét egy középszerű szuperprodukcióra.