Nézze meg, mi lett a Prometheus főhősének a sorsa!

2017.04.27. 10:48

Eddig csak találgatni lehetett, pontosan mi kapcsolja össze a Prometheus-t az Alien: Covenant-tel, egy most kiadott két és fél perces videó azonban választ ad a legtöbb kérdésünkre. Kiderül belőle, mit csinált Elizabeth Shaw (Noomi Rapace) és a David nevű android (Michael Fassbender), miután egyedüli túlélőkként elhagyták a Prometheus-ban meglátogatott bolygót.

A teremtők bolygója felé vették az irányt, és közben Shaw ismét összerakta a darabjaira esett androidot. A hosszú, feltehetőleg több évtizedes utat a nő hibernációban, David pedig tervezgetéssel töltötte. A prológus végén megérkeznek a teremtők bolygójára, ahol az android egy drasztikus lépésre szánja el magát. Legyen elég annyi, ismét fontos szerepet kapnak a fekete trutyit tartalmazó edények.

Noomi Rapace az Alien: Covenant The Crossing című prológusábanForrás: 20th Century Fox

A prológus persze egyes kérdések megválaszolása mellett újabbakat is felvet. Shaw vajon életben marad? Találkozik majd a bolygóra érkező Covenant legénységével? És mi lesz Daviddel? Mivel múlatta az időt, miután egy teljes civilizáció felett hirdetett halálos ítéletet? Mesteri módon csinálnak még nagyobb kedvet a május 18-án érkező Alien: Covenant-hez.