A Baywatch azért működik, mert követjük a szabályokat” – hangzik el a júliusban érkező akcióvígjáték legújabb előzetesében a vízimentők munkájáról. Ennek persze pont a fordítottja az igaz. Ez a film azért lehet majd egy vérpezsdítő nyári élmény, mert próbál minél több szabályt áthágni. Kihasználja, hogy immáron a moziban megy és magas korhatárral, és így nagy élvezettel hajigálja egymás után a káromkodásokat, és még egy leszakad lábat is odagurít Zac Efron elé.

Ilyen nem történhetett volna meg a tévésorozatban. Olyan meg főleg nem, hogy a leszakadt végtag láttán a vizimentők  vezetője poénkodni kezd: „Ez szerencsét hoz. Vedd fel.” Dwayne Johnson és társasága úgy tűnik megtalálta a receptet, hogyan is lehet ismét izgalmassá tenni a Baywatch-t: eszement poénokkal fogják sorozni a közönséget.

Dwayne Johnson és Alexandra Daddario a Baywatch című film forgatásánForrás: UIP-Duna Film

Bíztató előjel, hogy ez már a sokadik előzetes, de még ebbe is jutott pár remek és eddig nem látott vicc. Dwayne Johnson odaengedi a kanapéjára Zac Efront, de figyelmezteti, hogy nehogy maszturbálni merjen, egész éjszaka figyelni fogja. És az a poén, hogy bizonyos értelemben igazat mondott a kigyúrt mozisztár, aki már azt sem zárja ki, hogy a jövőben versenybe fog száll az elnöki székért Amerikában.

Dwayne Johnson mint az Egyesült Államok elnöke? Ez tényleg egy felejthetetlen húzás lenne a részéről. De amíg ez megtörténik, addig be kell érnünk azzal, hogy a mozisztár egy tengerparti szakasz rendjét felügyeli. A Baywatch-t július 13-tól lehet majd megnézni a magyar mozikban.