A fejére tekeredő alien csak a kisebbik rossz

2017.05.12. 10:39

Az Alien: Covenant-et már számos helyen játsszák a mozik, Angliában, Lengyelországban, Brazíliában és még sok más országban már bele lehet kapaszkodni a karfába, miközben a szörny megtizedeli a legénységet. Egyéb helyek mellett Magyarországon és Amerikában azonban csak a jövő héten debütál Ridley Scott űrhorrorja, és a Fox stúdió még ezeket az utolsó pillanatokat is arra használja fel, hogy a bizonytalanokat győzködje. 

Láttunk már egy részletet a szörny születéséből, aztán az alien utáni hajszából is kaptunk ízelítőt, a legújabb részletben pedig egy másik régi ismerős, a facehugger bukkan fel. Egy nyálkás és sötét barlangban bukkan rá a tojásokra az Aljas nyolcas-ból ismert Demián Bichir, és ahogy az sejthető, nemsokára egy facehugger csavarodik rá a fejére. A folytatás viszont meglepetést rejt, egy még nagyobb veszélyforrás bukkan fel a barlangban. 

Képkocka az Alien: Covenant című filmbőlForrás: InterCom

Az eddig kiadott részletek mind-mind ismerős élethelyzeteket villantottak fel az Alien-univerzumból. Az üzenet egyértelmű: üljön be a Covenant-re, azt fogja kapni, amit az eddigi részekben is szeretett. Ridley Scott filmje május 18-án debütál a magyar mozikban. 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK