Tom Cruise maga köré gyűjtötte a leghíresebb szörnyeket

2017.05.23. 10:30

Június 8-án debütál a moziban Tom Cruise misztikus kalandfilmje, A múmia, ami a kezdete egy szerteágazó, az Universal stúdió klasszikus szörnyeit visszahozó franchise-nak. A dátum közeledtével a stúdió elérkezettnek látta az időt arra, hogy egy képen szerepeltesse a fantasztikus teremtények megformálóit. Cruise-nak volt már dolga neves színészeket tömörítő társaságokkal, elég csak a Mission: Impossible egyes részeire gondolni, ez azonban egy egészen más szint.

Russell Crowe, Javier Bardem, Tom Cruise, Johnny Depp és Sofia BoutellaForrás: UIP-Duna Film

Russell Crowe játssza a kétarcú Dr. Henry Jekyllt, akinek van egy gonosz alternatív személyisége, Mr. Hyde. Javier Bardemet Frankenstein szörnyetegeként láthatjuk viszont, Johnny Depp pedig a láthatatlan embert formálja meg. Sofia Boutella alakítja A múmia címszereplőjét, Ahmanetet. Most gondolom mindenki azt az információt várja, hogy mikor láthatja ezt a szupercsapatot együtt. Az elkeserítő válasz az, hogy még sokat kell várni, és arra sincsen garancia, hogy ez az ötös egyszer majd egyetlen snittben tűnjön el.

A Dark Universe logójaForrás: UIP-Duna Film

A Dark Universe, vagyis a Sötét Univerzum A múmiá-val veszi kezdetét, melyben Tom Cruise és Sofia Boutella küzd meg egymással, a háttérből pedig Russell Crowe próbál segíteni. A következő alkotás a Frankenstein mennyasszonya lesz, melyben biztosan feltűnik Javier Bardem, és hamarosan a női főszereplő kilétére is fény derül.

Az Universal egy tetszetős, a régi szörnyfilmjeiből összeollózott videóval próbálja meghozni a kedvet a Sötét Univerzumhoz.

A Frankenstein mennyaszonya 2019. február 14-én debütál majd a moziban, úgy tűnik erre a romantikus filmre akarják majd átszoktatni A szürke ötven árnyalata rajongóit, akik két év múlva már nem fognak új részt kapni. A legújabb Frankenstein-opuszt Bill Condon rendezi majd, aki legutóbb A szépség ésa szörnyeteg-gel aratott világsikert.

Az előkészítés fázisában van egy önálló film A láthatatlan emberről, a Farkasemberről, Van Helsingről, illetve A fekete lagúnaszörnyéről. Persze nem érdemes ennyire előreszaladni, sok minden fog azon múlni, hogyan fogadja a közönség A múmiá-t.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK