Folytatást kap a Top Gun

2017.05.24. 11:09

Évek óta újból és újból szárnyra kel az a pletyka, hogy folytatást készítenek a nyolcvanas évek egyik esszenciális filmjéhez, az egymással versengő vadászpilótákról szóló Top Gun-hoz. Az ötletet 2012-ben jegelték, miután az eredeti alkotás rendezője, Tony Scott öngyilkos lett, most viszont ismét felpörögtek az események.

Tom Cruise A múmia című filmet népszerűsíti május 20-án HollywoodbanForrás: AFP/2017 Getty Images/Rich Fury

Tom Cruise A múmiá-t népszerűsítette egy ausztrál reggeli tévéműsorban, de egy újságírói kérdés miatt a Top Gun második részére is kitért. „Valószínűleg jövő évben kezdjük el forgatni” – mondta. „Meg fog valósulni, mindenképpen meg fog valósulni. Te vagy az első ember, akinek ezt elmondtam.”

Val Kilmer és Tom Cruise a Top Gun című filmbenForrás: Photo12/Archives du 7e Art/Paramount Pictures/Paramount Pictures

Ezt a hírt minden bizonnyal boldogan olvassák azok, akik strandröplabdázás közben előszeretettel hívják egymást Mavericknek és Icemannek. Iceman megformálója, Val Kilmer áprilisban ejtett el pár szót a folytatásról. A Redditten kérdezhették a felhasználók, és egy határozott igennel felelt arra, hogy szerepel-e majd a Top Gun 2-ben.

Cruise-t legközelebb a június 8-án debütáló A múmiá-ban lesz látható, Kilmerre októberig kell várnunk, akkor fogják a magyar mozik műsorra tűzni A hóember című skandináv krimi.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK