Nézze meg, milyen őrültségekre képes Bruce Willis a kutyájáért!

Bruce Willis a Volt egyszer egy Venice című filmben
Bruce Willis a Volt egyszer egy Venice című filmben
Vágólapra másolva!
Kíváncsi arra, hogy megy az akciózás a 62 éves Bruce Willisnek? Ha igen, játsszon velünk, és jegyet nyerhet a Volt egyszer egy Venice premier előtti vetítésére. A kopasz sztár most éppen a kutyája elrablása miatt gurul be.
Vágólapra másolva!

Úgy tűnik, mostanság a háziállat a gyenge pontja az amerikai akcióhősöknek. Keanu Reevest a kiskutyája megölésével heccelték fel a John Wick-ben, és most Bruce Willis-szel is valami nagyon hasonló dolog történik a Volt egyszer egy Venice-ben. Mindenre hajlandó, hogy visszakaphassa az elrabolt ölebét, még a helyi drogdílerrel is belemegy az alkudozásba.

A John Wick mellett egy régi Bruce Willis-klasszikus is eszünkbe juthat a Venice-ről: Az utolsó cserkész-ben is egy magánnyomozót alakított, és ahogy Tony Scott filmjében, úgy most is egy megcsömörlött, mogorva fickónak tűnik a főhős. Az a terve, hogy visszalop némi kokaint, és azt elcseréli a kutyájára. A fehér ebet A trónok harcá-ból ismert Jason Momoa tartja magánál.

Bruce Willis a Volt egyszer egy Venice című filmben Forrás: Big Bang Média

A magánnyomozó a hatalmas fegyverarzenállal bíró John Goodmanra számíthat a harcban, illetve a tereptől ódzkodó, nyámnyila asszisztensét is befűzi, hogy segítsen neki. A főhősnek el is kél majd a támogatás, hiszen többek között egy dühös férj is üldözi, akinek lefeküdt a feleségével, és csak úgy tudott elmenekülni, hogy az erkélyről beugrott a medencébe.

A filmben a Spectre egyik Bond-lánya, Stephanie Sigman és az X-Men-filmekből ismert Famke Janssen is feltűnik, az előzetes a Blöff hiperaktív stílusát megidézve csinál kedvet Willis vérengzéséhez.

Nyereményjátékunk lezárult, a helyes megfejtés az A) válasz volt:

Az utolsó cserkészben Damon Wayans játszotta Bruce Willis partnerét.

Gratulálunk minden helyes megfejtést beküldőnek! A következő szerencsés olvasóinkat szeretettel várjuk mozipartnerükkel együtt június 14-én, szerdán 19 órára a Lurdy Ház moziba:

Ábel András, Andrus Zsuzsanna, Aranyosi Viktória, Babucs Andrea, Bálint Zoltán, Balogh Margit, Balogh Sándor, Barsvári Tímea, Barthal Viktória, Bíró Ildikó, Bogdán Hajnalka, Cziczás Marianna, Csányi Klára, Csató Anikó, Deák József, Dren Judit, Elek Sándor, Eleki Tamás, Farkas Ádám, Farkas Adrienn, Fehér Zita, Fischer Róbert, Flórián Károly, Földes Ferenc, Futó Péter, Fülkorn Tibor, Garamszegi Péter, Gárdonyi László, Gordos László, Gurisatti Mariann, Háder Richárd, Hadi Gábor, Hámori Betti, Havas Peter, Herbai Ádám, Hideg Balázs, Ihász Gábor, Jakab Tamás, Jankó Andrea, Jobbágy Ágnes, Juhász Balázs, Juhász Péter, Kállai Gyöngyi, Kanyári László, Karlovics Zsolt, Karner Anett, Katona István, Katrinecz Krisztina, Kelemen Nóra, Kerényi Zsuzsa, Kispál Brigitta, Kocsi Árpád, Kovács Albert, Kovács Viktor, Kozák Tìcia, Kozmáné Boncz Margit

Amennyiben nem látja a nevét a fenti listában, ne csüggedjen, még rengeteg alkalma lesz az ingyen mozizásra!