Nézze meg az elsők között Luc Besson lenyűgöző sci-fijét!

Valerian
Vágólapra másolva!
Ha kíváncsi arra, Luc Besson mivel próbálja felülmúlni Az ötödik elem színkavalkádját, játsszon velünk, és jegyet nyerhet a Valerian és az ezer bolygó városa című űropera premier előtti vetítésére. Ha minden jól megy, ez lesz a nyár egyi legszédítőbb élménye.
Vágólapra másolva!

A nagyszabású élményekért jár a moziba, viszont unja már a hollywoodi látványfilmeket? Idén nyáron Luc Besson francia rendező lehet a megmentője, aki Az ötödik elem után ismét egy űroperát rendezett. Az előzetesek alapján még rá is tett egy lapáttal, a Valerian és az ezer bolygó városa még Bruce Willis és Milla Jovovich közös kalandjánál is színesebbnek, grandiózusabbnak és kaotikusabbnak ígérkezik.

Ha minden jól alakul, egy szédítő vizuális orgiában lesz részünk, amelyben két titkos ügynöknek, a Dane DeHaan által megformált Valeriannek és a Cara Delevingne által alakított Laureline-nak kell rájönnie arra, hogy kik fenyegetik az Alpha bolygó évszázados békéjét.

Dane Dehaan és Cara Delevingne a Valerian és az ezer bolygó városa című filmben Forrás: Big Bang Média

Az ötödik elem mellett még az Avatar juthat eszünkbe az előzetesek és a képek alapján, úgy tűnik, hogy Besson magasra céloz, és James Cameront akarja felülmúlni látványban. A két fiatal sztáron kívül még Rihanna, Ethan Hawke és Clive Owen is feltűnik a filmben, illetve az angol nyelvű verzióban A nagy Gatsby-ből ismert Elizabeth Debicki és John Goodman hangját is hallhatjuk majd.

Nyereményjátékunk lezárult, a helyes megfejtés a B) válasz volt:

Luc Besson előző nagyszabású űroperájának, Az ötödik elemnek a főhősét Korben Dallasnak hívták.

Gratulálunk minden helyes megfejtést beküldőnek! A következő szerencsés olvasóinkat szeretettel várjuk mozipartnerükkel a Westend moziban július 19-én, szerdán 19 órakor kezdődő vetítésre:

Bányai Gyula, Bányai Kriszta, Bohács János, Brenner Renáta, Gál Zoltán, Hudàk Éva, Kovács Péter, Rözge Artúr, Országh Erika, Palotai Aliz, Simon Noémi Anna, Szibilla Zoltán, HuszárikTamás, Tasi Orsolya és Vezmár Albert.

Amennyiben nem látja a nevét a fenti listában, ne csüggedjen, még rengeteg alkalma lesz az ingyen mozizásra!