Charlize Theron keményen odatette magát az Atomszőké-ben, erről a kémfilmhez kiadott előzetesek és részletek tanúskodnak. Aki esetleg átsíklott rajtuk, annak ezt a verekedést ajánlom, a színésznő nyugatnémet rendőröket ver össze egy fazék segítségével. A most kiadott werkfilm segítségével képet kaphatunk Theron felkészítéséről, láthatjuk, hogy váltak az edzőteremben begyakorolt ütések a film koreográfiájának a részeivé.

Charlize Theron az Atomszőke című filmbenForrás: UIP Dunafilm

Először úgy tervezték, hogy három-négy mozdulat után vágnak, de miután látták, mire képes a színésznő, szabadon engedték a fantáziájukat. Bonyolultabb koreográfiákat tanítottak neki, és azokat hosszabb snittekben vették fel. Végül már simán megcsinált húsz mozdulatot vágás nélkül, és ez alighanem sokat hozzá fog tenni az Atomszőke intenzitásához.

„A kaszkadőrök nagyon sok ütést kaptak tőlem, sok alkoholt kellett vennem nekik, hogy megbocsássanak, de sérülés nem volt a forgatáson” – mondta a forgatásról Theron, majd egy poénnal folytatta: „Legalábbis ezt mondták nekem, aztán lehet, hogy hazamentek és ott sírtak.”

Charlize Theron már az Atomszőke előtt is bebizonyította, hogy kiválóan alkalmas akciőhősök hiteles eljátszására. A Mad Max: A harag útjá-ban minimum egyenrangú partnere volt a címszereplőnek, de az sem túlzás kijelenteni, hogy Furiosaként elhomályosította Mad Maxet. A namíbiai forgatás embert próbáló feladat volt, illetve Theron nem jött ki jól Tom Hardyval, így erősen kétséges volt, hogy láthatjuk-e még valaha a színésznőt félkarú sivatagi harcosként.

Charlize Theron a Mad Max: A harag útja című filmbenForrás: InterCom

A Variety-nek adott interjújából most kiderült, hogy rajta nem fog múlni a dolog, nagyon szeretne egy újabb Mad Max-filmet csinálni. „Három forgatókönyv készült el, az egyik Max, a másik Furiosa múltját meséli el. De ebbe a sorozatba George Miller rendező önt életet, és szerintem ezt a Warner stúdió is tudja. Mindannyian arra várunk, hogy Miller mutassa nekünk az utat.”

Az említett három forgatókönyvből eddig egy valósult meg, és nagy kérdés, mikor akar Miller a másik kettőhöz hozzányúlni. A harag útja után arról beszélt, hogy egy kisebb, speciális effektek nélküli filmet szeretne legközelebb csinálni, de erről az elmúlt két évben semmit nem lehetett hallani. Hátha kipihente magát és erőt gyűjtött ahhoz, hogy Furiosával ismét bemerészkedjen a sivatagba és leforgassanak egy előzményfilmet.

A következő Mad Max-film még odébb van, de az Atomszőké-re már csak két hetet kell várni, a magyar mozik  július 27-én mutatják be.