Óriási titok lappang a Szárnyas fejvadász 2 új előzetesében

2017.07.17. 15:26

A Szárnyas fejvadász 2049 legújabb előzetese ugyanazt a hatást érte el nálunk, mint az előző kettő. Ámulatba ejtett, és ismét az a legfőbb vágyam, hogy bárcsak rögtön láthatnám Denis Villeneuve sci-fijét. A mostani kedvcsináló is a Ryan Gosling által megformált K ügynök nyomozására van felfűzve, és az eddigi trailereknél egy fokkal érthetőbben vázolja fel a film történetét. Azt persze nem köti az orrunkra, mi az az óriási titok, amit megtud a film főhőse, és ami miatt veszélybe kerül az élete.

K a nyomozása során először egy tagbaszakadt fickóhoz tér be, akit a sminkkel évtizedekkel öregebbé tett Dave Bautista formál meg. A rendőr ugyan szeretné elkerülni az erőszakot, de a házigazda késsel támad rá és a ház falát is lebontja vele. Jared Leto palotájában később egy pillanatra feltűnik a fiatalkori Bautista gipszmodellje, ami valószínűleg azt jelenti, hogy a férfi replikáns.

Ryan Gosling és Harrison Ford a Szárnyas fejvadász 2049 című filmbenForrás: InterCom

K-t végül elvezeti a nyomozása az évtizedek óta bujkáló Rick Deckardhoz (Harrison Ford), de nincs sok idejük beszélgetni, valaki semmiképpen sem szeretné, hogy a titok kitudódjon, és ezért K és Deckard életére tör. Az előzetes nagyon helyesen csak sejteti, hogy mi is lehet ez a borzasztóan nagy rejtély, amely a rendőrfőnököt megformáló Robin Wright szerint háborút idézhet elő, ha nyilvánosságra kerül. Annyi azért biztosra vehető, hogy köze van a replikánsokhoz és a gyártásukhoz.

A Szárnyas fejvadász 2049 október 5-én debütál a magyar mozikban.

Az Empire nevű filmes magazin Szárnyas fejvadász-címlapjaForrás: Empire