A Kingsman: A titkos szolgálat című megötszörözte a 81 millós költségvetését a világ mozijaiban, így senkit nem ért meglepetésként, hogy az alkotók belevágtak a folytatásba. Hosszú ideig Colin Firth visszatérése volt a legizgalmasabb talány a Kingsman: Az aranykör kapcsán, az általa megformált finom modorú kémet ugyanis fejbe lőtték az első részben. Ez a rejtély megoldódott: Firth gazdagodott ugyan egy szemfedővel, de ugyanolyan elánnal írtja az ellenfeleit, mint régen.

Természetesen Töki (Taron Egerton) is visszatér, aki ezúttal az amerikai kollégákkal, a Statesman-nel kénytelen együtt dolgozni, miután az angyali mosolyú Julianne Moore megsemmisítette a Kingsman angliai bázisait és a legtöbb kémjét. Channing Tatum parádés lesz cowboykalapos, az amerikaiakról szóló sztereotípiákat magában egyesítő titkos ügynökként, de Pedro Pascal is sok emlékezetes pillanatot fog szerezni nekünk a lasszójával.

Taron Egerton, Colin Firth és Pedro Pascal a Kingsman: Az aranykör című filmbenForrás: InterCom

Az aranykör-ben a helyszín ugyan változik, de a lényeg ugyanaz marad: Matthew Vaughn rendező a kémfilmek műfaji jegyeit túlozza el addig, hogy az már a paródiával legyen határos, és mindezt bravúros akciójelenetekkel és bevállalós humorral tálalja.

A folytatásban Mark Strong is visszatér, valamint Halle Berryt és Jeff Bridgest is új belépőként üdvözölhetjük majd. Az őrület szeptember 21-én szabadul el a mozikban.