Befejezték a Valami Amerika három forgatását

Szabó Győző; Herendi Gábor; Hujber Ferenc
Budapest, 2017. augusztus 3. Hujber Ferenc (b) Várnai András, Szabó Győző (k) Várnai Ákos és Pindroch Csaba (j) Várnai Tamás szerepében a Valami Amerika című sorozat harmadik részének forgatásán a Keleti pályaudvaron 2017. július 31-én. A Herendi Gábor rendezte film forgatása augusztus 2-án befejeződött, legújabb epizód február 15-én kerül a mozikba. MTI Fotó: Kallos Bea
Vágólapra másolva!
Befejeződött a Valami Amerika harmadik részének forgatása szerdán. A filmsorozat legújabb része február 15-én kerül a mozikba.
Vágólapra másolva!

Akciódús lesz a Valami Amerika harmadik része

"Nagyon flottul ment a forgatás, nem volt semmiféle csúszásunk" - fogalmazott Herendi Gábor rendező. Hozzátette, hogy az egyik legnagyobb kihívásnak a színészegyeztetés bizonyult a júniusban kezdődött, 35 napos forgatás alatt.

Forrás: MTI/Kallos Bea

"Akciódús film lesz a Valami Amerika harmadik része, egy-egy jelenetben rengetegen szerepelnek, ez a színészeknek sok forgatási nappal járt, miközben a legtöbbjük más filmekben, sorozatokban is dolgozik" - hangsúlyozta. Kiemelte azt is:

a régi karakterek mellett hét új szereplő is megjelenik majd a vásznon.

Pindroch Csaba, Szabó Győző, Hujber Ferenc, Szervét Tibor, Ónodi Eszter, Oroszlán Szonja, Csuja Imre, Faragó András, Thuróczy Szabolcs és Tompos Kátya mellett

a harmadik részben szerepet kapott Pokorny Lia, Stohl András, László Zsolt, Nagy Ervin, Kovács Lehel, Döglégy (Zana Zoltán) és Scherer Péter is.

Forrás: MTI/Kallos Bea

Alex ismét bekavar

A történet szerint Tamás, Ákos és András, a balek testvérek minden eddiginél lehetetlenebb helyzetbe kerülnek a szélhámos Alexnek köszönhetően. A körülményeket bonyolítja a rendőrség és a két rivális maffiabanda, Baláék és Toniék is.

Egy rejtélyes, milliókat érő, lopott bélyegért indul hajsza, amelynek tétje a fiúk sorsa.

Eszter és Timi is beleveti magát a nyomozásba, mindenki versenyt fut az idővel.

Forrás: MTI/Kallos Bea

15 éve forgatták a Valami Amerika első részét

"Bár már 15 év eltelt az első Valami Amerika óta, mindenki a legjobb formáját hozta. Fantasztikus hangulatban zajlott a forgatás, a színészek és az egész stáb nagyon várta már a folytatást, tényleg

úgy örültünk egymásnak, mint egy érettségi találkozón

- fűzte hozzá Herendi Gábor, aki elmondta azt is, hogy az új karaktereket játszó színészek is remekül együttműködtek a már eddig összeszokott stábbal.

Herendi Gábor rendező a Valami Amerika 3 produceri feladatain Nagy Mónikával és Peták Eleonórával osztozik, a forgatókönyvet együtt jegyzi Divinyi Rékával. A film operatőre Márton Balázs, látványtervezői Horváth Viktória és Nánássy Zsolt, jelmeztervezője Sinkovics Judit, hangmérnöke Major Csaba, vágója Király István, gyártásvezetője Téni Gábor.

A Valami Amerika 3 a Magyar Nemzeti Filmalap közel 500 millió forintos támogatásával készül.