Nézze meg az elsők között, milyen vicces már megint Will Ferrell!

Frank-JASON MANTZOUKAS Kate Johansen-AMY POEHLER Scott Johansen-WILL FERRELL
DSC_9118.dng
Vágólapra másolva!
Imádja Will Ferrell abszurd humorát? Nagyokat nevetett a Rossz szomszédság kreatív szívatásain? Olyan jó az ízlése, hogy teljesen odáig van a Városfejlesztési osztály-ért? Ha igen, játsszon velünk, és jegyet nyerhet A szerencse háza premier előtti vetítésére, ami a nyár legpihentebb humorú vígjátékának ígérkezik!
Vágólapra másolva!

Will Ferrell vígjátékai nem mindig jutnak el a magyar mozikba, ezért is érdemes megbecsülni, hogy most mi is elcsíphetjük a vicces sületlenségeket beszélő híradós, Roy Burgundy szerepével befutott humorista új filmjét.

Amy Poehler, Ryan Simpkins és Will Ferrell A szerencse háza című filmben Forrás: InterCom

Ferrell most is egy nagyra nőtt, felelőtlen gyereket játszik, akinek ezúttal szülőként kell helytállnia. Amikor feleségével (Amy Poehler) rájönnek, hogy nem tudják fizetni a lányuk főiskolai képzését, illegális kaszinót nyitnak a szomszédjuk garázsában, hogy abból finanszírozzák a költségeket. Utána persze elszabadul az őrület: a titkos szórakozóhelyen bunyózó barátokra fogadnak, lekötözött embereket csonkolnak meg, és olasznak hazudott női napszemüvegben játsszák el, hogy ők a környék legmenőbb gengszterei.

Will Ferrellt és Amy Poehlert is különös, abszurd humoráért imádjuk, és bízunk benne, hogy együtt még viccesebbek lesznek, mint külön-külön. Ha valaki a Városfejlesztési osztály-ban zárta szívébe korunk egyik legjobb női humoristáját, annak pláne érdemes lesz megnéznie A szerencse házá-t, hiszen Poehler két színésztársával, Nick Kroll-lal és Jason Mantzoukasszal is újra együtt játszik.

Az Office-ból is láthatunk majd bőven ismerős arcokat, a forgatókönyvet pedig azok írták, akiknek a Rossz szomszédság zseniális, Seth Rogent szívató vicceit köszönhetjük. Közülük Andrew J. Cohen most rendezőként is megmutathatja, milyen jó ütemben csapja le a poénokat, ugyanis ez az első forgatókönyve, amiből ő maga forgatott filmet.

Jason Mantzoukas, Amy Poehler és Will Ferrell A szerencse háza című filmben Forrás: InterCom

Nyereményjátékunk lezárult, a helyes megfejtés a B) válasz volt:

A Jégi dicsőségünk című filmben játszott együtt korábban Will Ferrell és Amy Poehler.

Gratulálunk minden helyes megfejtést beküldőnek! A következő szerencsés olvasóinkat szeretettel várjuk mozipartnerükkel együtt a Cinema City Aréna moziba augusztus 16-án, szerdán 19 órakor kezdődő vetítésünkre:

Badar György, Baranyi Dénes, Barsvári Tímea, Bartos Zsombor, Benyó Balázs, Bogdán Zsigmond, Cucz Nikoletta, Csamangó Gabriella, Császár Zoltán, Csató Anikó, Deák József, Fáy Eszter, Flórián Károly, Funk Gáborné, Gál Éva, Gálosi Dániel, Garas Sándor, Gárdonyi László, Grenács Mariann, Griesl Szilvia, Hajdi Zsolt, Halla József, Havalda Eszter, Hilák Ferencné, Horváth Zsolt, Jakab Tamás, Jenei Bernadett, Juhász Brigitta, Kállai István, Kállai Gyöngyi, Kazimir Ferenc, Kenéz Attila, Kerezsi Erzsébet, Nagy Kálmánné, Nyíri István Zoltán, Piskolty Kornél, Piuk Szilárd, Radnits Ottó, Reszler Gergely, Tóth Hanna, Vinkler Dezső, Zsigri Mihály

Amennyiben nem látja a nevét a fenti listában, ne csüggedjen, még rengeteg alkalma lesz az ingyen mozizásra!