Szakított Hollywood legszimpatikusabb házaspárja

2017.08.07. 13:15

Nyolc év házasság után különválik Chris Pratt és Anna Faris. A színészek a közösségi médiában jelentették be, hogy felbontják a kapcsolatukat, de közös gyereküket, a nemsokára ötödik születésnapját ünneplő Jacket együtt nevelik tovább.

Anna Faris és Chris Pratt A galaxis őrzői 2 londoni premierjén április 24-énForrás: Citizenside/(c) copyright citizenside.com/Citizenside/Richard Goldschmidt

A pár 2007-ben, a Szédületes éjszaka című retró romantikus komédia forgatásán ismerkedett meg, két évre rá összeházasodtak, 2012-ben pedig megszületett kisfiuk. Pratt és Faris nem szerepeltek sokat a bulvárújságokban, házasságukról nem lehetett rosszindulatú pletykákat olvasni, boldog családként léptek a kamerák elé. Kedves párnak és egyszerű embereknek tűntek, akiknek ugyanolyan problémákkal kell megküzdeniük, mint bármelyik szülőnek, csak az életvitelük súlyosbítja a kapcsolatukat, hiszen mindketten foglalkoztatott színészek.

Nyilvánosan mindig arról beszéltek, hogy támogatják egymást a munkában, bár Anna Faris nemrég a saját podcast műsorában azt mondta, kiszolgáltatottnak érzi magát, amikor a férje hosszú hónapokra elmegy forgatni, és ő egyedül neveli a gyereküket Los Angelesben. De a pár nem nyilatkozott a szakítás okairól, szűkszavú közleményükben azt írták, a fiuk érdekében bizalmasan kezelik a különválást, és továbbra is szeretettel és tisztelettel viszonyulnak egymáshoz.

Anna Faris, Chris Pratt, a fiuk Jack Pratt, illetve Chris Pratt családja Chris Pratt csillagleleplezős ceremóniáján április 21-én HollywoodbanForrás: AFP/2017 Getty Images/Jesse Grant

A családot legutóbb áprilisban láthattuk együtt, amikor Chris Pratt csillagot kapott a Hollywoodi hírességek sétányán, és a beiktatásra fia és felesége is elkísérte A galaxis őrzői és a Jurassic World sztárját. A készülődést Anna Faris dokumentálta a Twitteren, és egy nagyon cuki képen osztotta meg, hogyan tanítja az apja nyakkendőt kötni a négyéves fiát, majd útközben is készítettek egy önfeledt szelfit a kocsiban.