Sűrű éve lesz jövőre Josh Brolinnak a szuperhős-bizniszben: májusban a Bosszúállókkal méri össze erejét Thanosként, a Marvel moziverzumának fő-főgonoszaként a Végtelen háború-ban, június elsején pedig az időutazó mutánsként, Kábelként bukkanhat fel Deadpool oldalán a szabad szájú és piros karikás szuperhősfilm folytatásában.

Josh Brolin mint Kábel a Deadpool 2-benForrás: InterCom

Mivel az Őrült Titán külsejét CGI-jal teremtik meg, Brolin arca nem igazán lesz felismerhető a harmadik Bosszúállók-ban, így a Marvel belement, hogy a színész az ő filmjükkel párhuzamosan eljátsszon egy másik karaktert a szuperhősök világában. Az első fotók alapján pedig úgy tűnik, egy kicsit Kábelként is kivetkőzik magából Brolin, aki tisztességesen kigyúrta magát a szerepre.

A deadpoolosok tartják magukat a képregényes ábrázolásmódhoz, így a színész nem nyújt túl szép látványt: jobb szeme fölött karmolások futnak végig, mintha összekapott volna Farkassal, nyakán a testét felemésztő és géppé átalakító vírus nyomai láthatók, és a bal karja és szeme sem igazi már, kibertechnológiával készült mindkettő.

Josh Brolin mint Kábel a Deadpool 2-benForrás: InterCom

Kábel a nyolcvanas évek izomkolosszus akcióhőseire hajaz, a képregényekben tud teleportálni és utazni az időben, a Deadpool 2-höz kiadott fotókon fegyverekkel és egy játékmacival felszerelkezve veti bele magát a profán humorú és ultrabrutális mókázásba. Ryan Reynolds szerint olyan lesz Kábel a filmben, mint egy „morgós, keményen felfegyverzett nagybácsi a jövőből”, egymáshoz fűződő viszonyukat pedig úgy kell elképzelni, mint Jackie Chanét és Chris Tuckerét a Csúcsformában című buddy cop filmben.