A Pappa pia olyan erősen indult, mint a Kincsem

Szabó Kimmel Tamás és Nagy Feró a Pappa pia című filmben
Vágólapra másolva!
Szokatlan módon csütörtök helyett kedden került a mozikba a Filmalap egymilliárd forintos támogatásával készült Pappa pia. Csupó Gábor musicaljét szétcincálták a kritikák, de az eddigi nézőszámok alapján úgy tűnik, a közönség vevő rá: egy nap alatt 10 892-en ültek be a Szabó Kimmel Tamás és Nagy Feró főszereplésével készült zenés vígjátékra.Szabó Kimmel Tamás és Nagy Feró a Pappa pia című filmbenForrás: Megafilmmiddleon1456966Ez egy erős nyitás, ami az utóbbi idők magyar filmjei közül csak a Kincsem-éhez mérhető. Herendi Gábor lovas kalandja március 16-án került a mozikba, de már egy nappal előtte a nemzeti ünnepen is teljes gőzzel vetítették. Két nap alatt 18 702 nézőt gyűjtött a csodaló története, az első nap volt az izmosabb, akkor több mint tízezren fizettek be a Kincsem-re.A Pappa pia vetítései telt házasok voltak az Aréna Pláza, a Westend, a székesfehérvári és a debreceni Cinema City mozikban is, a balatonlellei és zalakarosi kertmozikból pedig sok érdeklődő kiszorult, mert elfogytak a jegyek.Egy ilyen kezdés után a következő mérföldkő a Pappa pia számára a százezer néző lesz, a kérdés pedig, hogy ezt milyen gyorsan tudja majd elérni. A Kincsem-nek tíz napba telt.Van benne egy papa, és sok pia is - forgatási riporthttp://www.origo.hu/filmklub/blog/riport/forgatas/20161004-van-benne-egy-papa-es-sok-pia-is-pappa-pia-forgatasi-riport-csupo-gabor-szabo-kimmel-tamas.htmlNézze meg a Pappa Pia új előzetesét!http://www.origo.hu/filmklub/blog/elozetes/20170630-nezze-meg-a-pappa-pia-uj-elozeteset-szabo-kimmel-tamas-stohl-andras-nagy-fero-dobo-kata.htmlNézze meg a Pappa Pia első előzetesét!http://www.origo.hu/filmklub/blog/elozetes/20170227-nezze-meg-a-pappa-pia-elso-elozeteset-csupo-gabor-szabo-kimmel-tamas-stohl-andras.html
Vágólapra másolva!

Szokatlan módon csütörtök helyett kedden került a mozikba a Filmalap egymilliárd forintos támogatásával készült Pappa pia. Csupó Gábor musicaljét szétcincálták a kritikák, de az eddigi nézőszámok alapján úgy tűnik, a közönség vevő rá: egy nap alatt 10 892-en ültek be a Szabó Kimmel Tamás és Nagy Feró főszereplésével készült zenés vígjátékra.

Szabó Kimmel Tamás és Nagy Feró a Pappa pia című filmben Forrás: Megafilm

Ez egy erős nyitás, ami az utóbbi idők magyar filmjei közül csak a Kincsem-éhez mérhető. Herendi Gábor lovas kalandja március 16-án került a mozikba, de már egy nappal előtte a nemzeti ünnepen is teljes gőzzel vetítették. Két nap alatt 18 702 nézőt gyűjtött a csodaló története, az első nap volt az izmosabb, akkor több mint tízezren fizettek be a Kincsem-re.

A Pappa pia vetítései telt házasok voltak az Aréna Pláza, a Westend, a székesfehérvári és a debreceni Cinema City mozikban is, a balatonlellei és zalakarosi kertmozikból pedig sok érdeklődő kiszorult, mert elfogytak a jegyek.

Egy ilyen kezdés után a következő mérföldkő a Pappa pia számára a százezer néző lesz, a kérdés pedig, hogy ezt milyen gyorsan tudja majd elérni. A Kincsem-nek tíz napba telt.