Sokkolt az Instagramon, most csirkével tört be a divatszakmába

2017.08.18. 12:15

Berényi Biankát eddig a Cool-lista tavalyi győzteseként, a garázszenét játszó EU Cannibal frontembereként, és az Instagram sztárjaként lehetett ismerni, ahol totális nihilt sugárzó képeivel hívta fel magára a figyelmet. Csirkékkel, tehenekkel, és szájába dugott pisztolyokkal fotózta magát, apátiája hamar népszerűvé vált a tökéletesre szűrőzött profilok között.

Sarah Jane és Berényi Bianka a Prada fotósorozatánForrás: Prada

Biankára előbb a magyar filmesek csaptak le, ő lesz a Virágvölgy főszereplője, aki unalmában csecsemőt rabol és egy fura családot alapít egy enyhén értelmi sérült fiúval, most pedig a divatszakmában is bemutatkozott. A 20 éves lány a párizsi Helmut Lang Showroom számára modellkedett, majd a kanadai Sensse luxusbolt felkérésére a Prada őszi/téli kollekciójában készült róla fotósorozat Milánóban, amiből természetesen a csirkék és a lovak sem hiányozhattak.

Berényi Bianka a Prada fotósorozatánForrás: Prada

„Az Instagram-oldalam miatt valahogy hozzám nőtt ez a csirke dolog. Ahol csak tudják használni, rögtön a kezembe nyomnak egyet. A Virágvölgy-ben is van egy csirkés jelenetem, az egyik Pradás fotón pedig a saját csirkémmel szerepelek” – nyilatkozta Bianka, akit Maxime Ballesteros fényképész kapott lencsevégre a híres osztrák tervező, Helmut Lang showroomja számára.

Berényi Bianka és Sarah Jane a Prada fotósorozatánForrás: Prada

Berényi Bianka modellkarrierje nemsokára még magasabbra ívelhet, ha minden a tervek szerint alakul, szeptemberben a kifutón is láthatjuk Helmut Lang divatbemutatóján New Yorkban, a Fashion Weeken. További fotókat a Prada kollekciójáról itt lehet megnézni.

KAPCSOLÓDÓ CIKK