A mozinézők utoljára A sötét ötven árnyalata végén találkozhattak mindenki kedvenc szadomazo-párosával, Anastasia Steele-lel és Christian Greyjel, amikor a milliárdos egy helikopterbalesetet követően megkérte szerelme kezét. Itt a vége, boldogan éltek, míg meg nem haltak, igaz? Nem eszik olyan forrón a kását: még hátravan a trilógia zárófilmje, amihez most jött ki az első rövid kedvcsináló.

Dakota Johnson és Jamie Dornan A szabadság ötven árnyalatábanForrás: UIP Dunafilm

A szabadság ötven árnyalata egyperces előzetesének első fele nem meglepő módon rámegy az esküvői motívumokra: Grey esküjét halljuk, miközben menyasszonyi ruhát, a boldog arát, a gyűrű felhúzását mutatja a kamera magazinba illő képeken. Az eskü szövege persze egyből eszünkbe juttathatja az első rész híres-hírhedt BDSM-szerződését, amit a birtoklási vágytól begerjedő fickó kötött a szűzies lánnyal.

„Mrs. Grey most már fogadja önt" – csavarja ki az előzetes az első film szlogenjét, és Anastasia elámulhat azon, hogy a szupermenő magánrepülőgép már közös tulajdon. A nagy boldogságot azonban megzavarja a lány előző filmben megismert, bosszúszomjas főnöke, aki az előzetes végén kést is szegez a főhős torkához. Tengerparton feszülő hasfal, szexuális segédeszközök, autós üldözés, lesz min izgulni a sorozat rajongóinak.

A szabadság ötven árnyalatá-t természetesen 2018. február 8-án, Valentin-napra időzítve mutatják be a magyar mozikban. Addig is két poszterrel csillapíthatja a kíváncsiságát.

A szabadság ötven árnyalata egyik plakátjaForrás: UIP Dunafilm
A szabadság ötven árnyalata másik plakátjaForrás: UIP Dunafilm