Ilyen brutálisan néz ki az új Hellboy

2017.09.14. 12:11

Közzétették az első fotót a korhatáros horrorfilmben visszatérő Hellboy-ról, ami még a keményvonalas rajongók szemöldökét is összeráncolta. Pedig pofásan néz ki a paranormális ügyekben nyomozó pokolfajzat, a sebhelyektől és a kigyúrt felsőtől vagányabbnak tűnik, és valamiért még a kopaszodó rocker frizurája is jól áll neki. Csakhogy olyan kísértetiesen hasonlít Ron Perlmanre, aki Guillermo del Toro filmjeiben szivarozott Hellboyként, hogy simán rávágnánk, hogy ő feszít a promóképen, pedig hát nem ez a helyzet.

David Harbour a 2018-as Hellboyhoz készült fotónForrás: Lionsgate

Perlman nem akart részt venni a del Toro nélkül készülő rebootban, amit Neil Marshall rendez és a Hellboy-képregények szerzője, Mike Mignola ír, de talán nem is hívták, hiszen már 67 éves a színész, vagyis két évvel túlfutott a józan akcióhősök nyugdíjkorhatárán. Helyette a 42 éves David Harbour bújt a végzetökölbe (abba a bumszli páncélkézbe), de a Stranger Things nyúzott seriffje heveny perlmanesítésen ment át a casting után, mert a fenti képen egyáltalán nem lehet ráismerni.

Ron Perlman a 2004-es Pokolfajzat című filmbenForrás: InterCom

Értjük persze a koncepciót, a hasonlósággal nyugtatják az embereket, hogy a bejárt úton haladnak tovább, a viharvertebb külsővel pedig azt jelzik, hogy itt tényleg egy felnőtteknek szóló horror készül, nem pedig PG-13-as szuperhősmese. A végzetököl is nagyobb, és az okkult felszerelés is sokatmondó az övén, az egész karakter valahogy brutálisabbnak néz ki.

David Harbour a Stranger Things című sorozatbanForrás: Netflix

A premiert jövőre várhatjuk, a Hellboy-ban Ian McShane-t Broom professzorként, Milla Jovovichot a Vérkirálynőnek becézett főgonoszként, az American Honey-val befutott Sasha Lane-t pedig Hellboy segítőjeként köszönhetjük majd. Ed Skrein (Ryan Reynolds ellensége az első Deadpool-ban) nemrég visszamondta a szerepét, miután megtudta, hogy a karaktere a képregényekben ázsiai, az ő helyére Daniel Dae Kim kerülhet a Lost-ból és a Hawaii Five-0-ból.