Jennifer Lawrence berúgott Budapesten, és rátámadt egy magyar srácra

2017.09.15. 14:40

Csütörtökön este Seth Meyers késő esti talkshow-jának vendége volt a színésznő, ahol elmesélte, hogyan keveredett kocsmai összetűzésbe Budapesten, amikor a Vörös vereb-et forgatta nálunk.

A színésznő és barátai egy budapesti kocsmában söröztek, és Jennifer Lawrence már részeg volt, amikor odafordult hozzá egy férfi rajongója, és azt kérte, hadd csináljon vele egy közös szelfit. Lawrence-nek nem volt kedve hozzá, ezért visszautasította a srácot, aki viszont kérlelni kezdte a színésznőt, hogy ha nem csinálnak szelfit, akkor a barátnője nem fogja elhinni, hogy találkozott vele. Lawrence egyik haverja megjegyezte, hogy ha nem hisz neki a barátnője, akkor lehet, hogy nem ő az igazi, mire a vendég egy szimpla "Fuck you"-val felelt.

Jennifer Lawrence a Vörös veréb című filmbenForrás: InterCom

„Erre bekattantam, de nem az alkoholtól” – mesélte a színésznő, aki felemelte a hangját, és nyomott egy lájtos joepescit: „Tényleg azt mondtad nekem, hogy bassza meg? Tényleg?” Majd felmarkolta a kezébe eső korsókat, és elkezdte locsolni a sört a srácra, aki a pulthoz menekült, de Lawrence oda is követte.

Felfedezte, hogy egy bőrönd is van nála, így abba is elkezdett sört önteni. „Aztán az egyik barátom odajött, átölelt hátulról, és azt mondta, »Ne pazarold a sört!«, mire rögtön lenyugodtam” – mesélte a színésznő, akinek egy másik barátja eddig a vécén volt, és amikor visszajött, azt kérdezte: "Láttátok azt az elázott srácot, aki ott sírdogál?”

Jennifer Lawrence dedikál a 2017-es velencei filmfesztiválon pár heteForrás: AFP/Tiziana Fabi

Jennifer Lawrence a kétéves szabadságát firtató interjúban elárulta, sokáig tartott elfogadnia, hogy megszűnt a privát szférája azzal, hogy sztár lett, de mostanra azért sikerült feldolgoznia. Persze mindenkinek vannak rosszabb napjai, a nyilvános szereplésein is rendkívül laza színésznő pedig inkább elvicceli ezeket, mint hogy elhallgassa.

Jennifer Lawrence január elejétől április végéig forgatta Budapesten a Vörös veréb című kémthrillerét, ez alatt többször is felbukkant éjszakai szórakozóhelyeken, például a Vittulában, ahol barátságosan sörözgetett, a kint cigizőknek pedig odaszólt a távozásakor, hogy menjenek vele, mert van nála „smoke”. (444)

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK