Öngyilkossággal fenyegetőzött Weinstein

Harvey Weinstein
Harvey Weinstein, amerikai filmproducer a 2017-es Cannes-i Filmfesztiválon
Vágólapra másolva!
Egy családi vita hevében öngyilkossággal fenyegetőzött a sokak által szexuális erőszakkal vádolt producer, Harvey Weinstein, aki elmondta, hogy nincs jól, és segítségre van szüksége. 
Vágólapra másolva!

A Daily Mail beszámolója szerint egyre dagad az egész Hollywoodot megrendítő botrány. A nagy filmekben közreműködő

Harvey Weinstein producerrel kapcsolatban egyre-másra dőlnek ki a csontvázak a szekrényből, hiszen sorra jelentkeznek az újabb és újabb színésznők azzal, hogy korábban szexuálisan zaklatta őket a nagyhatalmú producer.

Harvey Weinstein, amerikai filmproducer a 2017-es Cannes-i Filmfesztiválon Forrás: Getty Images/2015 David M. Benett/David M. Benett

Cara Delevingne után előállt a maga történetével Léa Seydoux, Lauran Sivan tévériporter, és rengeteg művész mesélt már elképesztő történetet a 65 éves producerről.

Mint időközben kiderült igazából a filmszakmában évtizedek óta rengetegen hallottak már a sztorik egy részéről, de lényegében mindenki hallgatott, és eltűrte a rutinos filmes szakember zsarnokoskodását és hatalommal való visszaélését.

Weinsteinnek gyakorlatilag összeomlott az élete, saját cégéből is kirakták, már a rendőrség is nyomoz ellene, és minden készülő vagy bemutatásra váró projektről eltüntetik a nevét. Nem csoda, ha a producer az összeomlás szélén áll. A botrány kirobbanása óta egyszer sem hallatta a hangját, csupán közleményeket adott ki.

Ugyanakkor a lánya háza előtt álló lesifotósokkal váltott néhány szót: azt kiabálta, hogy nincs jól, és segítségre van szüksége.