A Trónok harca sztárját is zaklatta a szexragadozó

Lena Headey
HOLLYWOOD, CA - MARCH 19: Actress Lena Heady attends The Academy of Television Arts & Sciences' Presents An Evening With "Game of Thrones" at TCL Chinese Theatre on March 19, 2013 in Hollywood, California. Alberto E. Rodriguez/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Lena Headey a Twitteren mondta el, hogyan próbálkozott be nála Harvey Weinstein.
Vágólapra másolva!

A Trónok harcából ismert Lena Headey szerint először az egyik Velencei Filmfesztiválon tett neki áthallásos megjegyzéseket a producer, de akkor azt hitte, viccről van szó.

Később Los Angelesben találkoztak egy közös projekt kapcsán. A megbeszélés alatt viszont Weinstein egyszer csak Heady „szerelmi életére” terelte a szót, aki próbált visszatérni a szakmai témákhoz.

Lena Headey Forrás: AFP/Alberto E. Rodriguez

A találkozó után együtt indultak Weinstein hotelszobájába, azzal az indokkal, hogy odaadja a készülő film forgatókönyvét. A liftben viszont a színésznő úgy érezte, hogy valami megváltozott,

Harvey Weinstein Forrás: Getty Images/WireImage/Venturelli

A producer ezután elhallgatott, majd dühösen húzta magával Headey-t a szobája felé, aki tehetetlennek érezte magát. Weinstein szobakártyája viszont nem működött, úgyhogy a könyökénél fogva leráncigálta a nőt a hotel lobbijába, autót hívott neki. Végezetül annyit suttogott a fülébe: „Ne beszélj erről senkinek, se a menedzserednek, se az ügynöködnek.”

Weintein a botrány kitörése óta következetesen tagadja a vádakat.