Közel harminc év telt el Arnold Schwarzenegger és Danny DeVito felejthetetlen iker-alakítása óta, de az osztrák származású izomkolosszus azóta sem mondott le arról az álmáról, hogy vígjátékuk folytatást kapjon.A mozi-filmek.hu arról ír, hogy az álom hamarosan valóra válik.

Arnold Schwarzenegger évek óta mondogatja: érdemes lenne elkészíteni a nyolcvanas évek egyik legérdekesebb vígjátékának folytatását. Úgy tűnik, hogy mára az Universal Pictures vezetői is hasonlóképpen gondolják. Nem csak az elképzelés kapott egyre határozottabb körvonalakat, de az alkotásnak már hivatalos címe is van: Triplets, vagyis Hármasikrek néven fut a produkció.

Schwarzenegger épppen legújabb humoros mozifilmjét, a Nyírjuk ki Günthert reklámozza Amerika szerte. Miközben az egyik sajtótájékoztatón megkérdezték tőle: hogy áll jelenleg a Triplets folyamata? Schwarzenegger elárulta, már csak pár nap szükséges ahhoz, hogy elkészüljön a forgatókönyv, amivel eddig nagyon elégedett a rendező, Ivan Reitman.

IkrekForrás: Videa

Tegnap beszélgettem az ügynökömmel, aki azt mondta, két héten belül elkészül a szkript. Ivan Reitman hihetetlenül boldog azzal, amit eddig látott benne, de még szeretne pár csavart bele. Ez zene füleimnek. Úgy gondolom, jövő év elején el is kezdhetjük forgatni a filmet. Mindenki nagyon örül, hogy ezt készítjük.-mesélte a színész.

Arnold Schwarzenegger, Danny DeVitoForrás: Origo

A sztori ismét Schwarzenegger és DeVito, vagyis a Benedict-tesók köré épül, akik megdöbbentő felfedezést tesznek: van egy soha nem látott harmadik ikertestvérük.

Eddie MurphyForrás: AFP

Ami a film további szereplőit illeti: DeVitoék mellett csak Eddie Murphy nevét hallani, aki állítólag a harmadik fivért fogja alakítani.