Schwarzenegger hollywoodi nyilatkozatai szerint a Terminator 6 teljes "reboot lesz".

A Terminator 6. kapcsán már korábban kiderült: Arnold Schwarzenegger és Linda Hamilton visszatér, és a készítők a Terminátor 2 – Az ítélet napja-tól szeretnék folytatni a történetet.

Arnold Schwarzenegger a minap azt is elmondta, hogy valójában egy reboot-ra számíthatunk:

Úgy tudom, Cameron és Tim [Miller] egy olyan vázlattal álltak elő, amelyben jelen lehet a T-800-as, de mégis egy teljesen új film lesz. Pár teljesen alapvető karaktert meghagynak, mint Linda Hamilton és a saját figurám, de minden mást leválasztanak. Minden eddigi, az idősíkokból és más karakterektől származó szabálytól eltávolodnak".

T-800-as Terminátor és James Cameron 2015-benForrás: AFP

Korábban aról is hallani lehetett, hogy Schwarzenegger emberi formában bukkan mad fel a hatodik részbn, elhagyva a T-800-as terminátor fazon helyett szimpla, emberi formában lesz jelen a Terminator 6-ban. Ám a most megszólaló színész szavai szerint ez egyáltalán nem biztos. Arnold ugyanis azt mondta:

A T-800-as modell szerintem egy igen érdekes karakter. Egy gép, ami tud pusztító lenni, de meg tud tenni emberi dolgokat is, ám amikor újabb technológiákkal néz szembe, hirtelen sebezhető lesz, és ettől még érdekesebb".

Mindebből úgy tűnik: terminátort alakítva a sztár ragaszkodik a "kosztüm" adta lehetőségekhez.

Arnold Schwarzenegger a Terminátor 2-benForrás: Origo