Weinstein megerőszakolta, Rodriguez főszereppel kárpótolta

Rose McGowan, Harvey Weinstein
Rose McGowan and Harvey Weinstein during 2007 ShoWest Award Ceremony - Coca-Cola Green Room and Backstage at Paris Hotel in Las Vegas, Nevada, United States. (Photo by Jeff Vespa/WireImage for Rogers & Cowan)
Vágólapra másolva!
Rose McGovan, a Bűbájos boszorkák egykori szereplője szexuális zaklatás kapcsán kapott főszerepet a Terror bolygóban. De nem az őt zaklató Weinsteintől.
Vágólapra másolva!

Már hetek óta Harvey Weinstein egyre nagyobbra duzzadó, folyamatosan új szereplőkkel gyarapodó ügyétől hangos Hollywood és nagyjából az egész világ. Most Robert Rodriguez mesélt el egy érdekes történetet az elsők között kitálaló Rose McGowan - őt Weinstein állítólag megerőszakolta - esetéről.

Rose McGowan és Harvey Weinstein Forrás: Getty Images/Jeff Vespa

Rodriguez többször is dolgozott a Weinstein fivérekkel, ám a Sin City 2005-ös premierjét követően azzal szembesült, hogy

McGowan feketelistás név lett. Ami konkrétan azt jelentette, hogy semmilyen, a Weinstein testvérek által finanszírozott filmben nem tűnhet fel.

Ezt maga a színésznő mesélte el neki, a tiltás előtti történésekre is kitérve. Mindezt hallva, a rendező úgy döntött, hogy sajátos módon áll bosszút.

Robert Rodriguez filmrendező Forrás: AFP/Alberto Pizzoli

Rodrigez így elevenítette fel a történetet:

Arra a kérdésre, hogy ugyan miért nem állt ki korábban McGowan mellett, és konfrontálódott a fivérekkel, Rodriguez azt felelte, hogy a titoktartási szerződés miatt csak nagyobb bajba sodorta volna a színésznőt.