Scarlett Johansson a szorongó anya szerepében

Iron Man 2, Scarlett Johansson, Kult, Szuperek, hősök, nők!
Vágólapra másolva!
A Variety magazin iformációi szerint Scarlett Johansson megegyezett a Focus Featuresszel a Reflective Light című drámájuk főszerepére. A sztori Carla Buckley 2014-es regényére a The Deepest Secret-re épül, amely magyarul A legmélyebb titok címmel jelent meg.Különlegessége a filmnek, hogy az lesz egy fotóművész első filmrendezői munkája. 
Vágólapra másolva!

A történet egy tinédzser fiúról szól, aki ritka betegségben szenved: súlyosan érzékeny a napfényre. Ha Scarlett Johansson valóban játszik majd a filmben, akkor

ő alakíthatja majd a fiú anyját, aki annyira aggódik a gyerek betegsége miatt, hogy a nagy féltés közben teljesen elidegeníti magukat a saját családjuk többi tagjától is.

Közben persze a maga jólétét is feláldozza, hogy kialakíthasson egy furcsa, éjszakai életmódot a fiának. Amikor aztán eltűnik egy lány eltűnik a szomszédból, az anya és fia életében fennálló kényes egyensúly is felborul.

IScarlett Johansson Forrás: AFP

A Reflective Life egyben Gregory Crewdson fotós rendezői debütálása lesz. Crewdson eleinte hobbiként kezdett foglalkozni a fotózással eleinte hobbiként kezdett el foglalkozni, de már a korai munkái helyet nyertek neki a Yale egyetem művészképzésén.

Gregory Crewdson amerikai fotógráfus Forrás: Wikipedia / Christopher Peterson

Fotói kapcsán gyakran mondják: úgy fotózik, ahogy más filmet készít.