Már lehet jelentkezni a filmes producerek budapesti workshopjára

Vágólapra másolva!
Az EP2C elsősorban producereknek és utómunka koordinátoroknak szól, akik egy héten keresztül előadásokon, csoportos foglalkozásokon és személyes találkozókon keresztül tájékozódhatnak a filmes utómunka technikai újdonságairól, pénzügyi és kreatív lehetőségeiről, illetve a digitális világ kihívásairól - írja a Magyar Nemzeti Filmalap a honlapján. 
Vágólapra másolva!

Évente szervezik a nemzetközi workshopokat, amelyeken a legjobb európai szakemberek adnak elő a filmes utómunka különböző területeiről. 2018. február 8. és 13. között Budapesten lesz az esemény, amelyre – a hazai filmesek mellett – több mint 50 szakember érkezik. A workshop megrendezését a Filmalap támogatja.

A résztvevők forgatókönyv-fejlesztés vagy gyártás-előkészítés alatt álló filmes projektekkel érkeznek, hogy a workshop végén részletes utómunka-tervvel és költségvetéssel távozzanak, emellett elismert szakemberek előadásait hallgathatják az újdonságokról.

Az EP2C stúdiólátogatásokkal igyekszik minél szorosabb kapcsolatot teremteni a nemzetközi résztvevők és a helyi filmipar között. A szervezők a 22 betölthető helyből 3 helyet biztosítanak díjmentesen hazai filmproducerek számára.

A képzésre pályázat útján lehet jelentkezni. Bővebb információt a www.ep2c.com oldalon lehet olvasni.