A Budapest Noir című film nagy sikerű jótékonysági gálabemutatója után a vidéki premier előtti vetítések és közönségtalálkozók telt házzal várták az alkotókat. A film november 2-től látható országosan a mozikban.

A Gárdos Éva rendezésében készült Budapest Noirt múlt hét csütörtök óta több városban hatalmas érdeklődés mellett vetítették. A film rendezője mellett Kemény Ildikó, a film producere, illetve Kolovratnik Krisztián, Tenki Réka, Dobó Kata, Törőcsik Franciska és Anger Zsolt szereplők is elkísérték a filmet a premier előtti vetítésekre.

Törőcsik Franciska a Budapest Noir című filmbenForrás: Big Bang Media

A Budapest Noir című nagyjátékfilmet eddig tíz alkalommal, tíz városban - Nyíregyházán, Debrecenben, Zalaegerszegen, Szombathelyen, Szegeden, Székesfehérváron, Veszprémben, Sopronban, Győrben és Budapesten - közel kétezren nézték meg. 

Gordon Zsigmond, a kiábrándult bűnügyi újságíró egy brutálisan meggyilkolt fiatal lány halála után nyomoz a '30-as évek Budapestjén. Csakhogy ez az ügy más, mint a többi, mindenhol falakba ütközik. Gordont hajtja a kíváncsisága, és minél jobban el akarják ijeszteni, annál kitartóbban követi a nyomokat. A szálak több irányba vezetnek, és úgy tűnik, senkinek nem áll érdekében az, hogy kiderüljön az igazság.

A forgatókönyvet Kondor bestselleréből Szekér András írta, a film operatőre Ragályi Elemér.

 A Budapest Noir a Big Bang Media forgalmazásában 2017. november 2-án kerül a magyar mozikba.