Hamarosan kezdődhet A holló: Újjászületés című film forgatása.

A filmtrailer.hu beszámolója szerint James O'Barr, A holló című képregény megalkotója a minap nyilatkozott a készülő filmről:

Jelen pillanatban úgy áll a dolog, hogy februárra van időzítve a gyártás előkészítése a nagyon tehetséges brit rendezővel, Corin Hardyval. Engem is bevontak a munkába, szorosan együtt fogok dolgozni vele

Brandon Lee A hollóbanForrás: Kobal / The Picture Desk

O'Barr valamiért nem említette meg Jason Momoa nevét, akiről eddig úgy tudtuk, hogy a főszereplő Eric Dravent fogja alakítani, könnyen elképzelhető, hogy az éppen forgatás alatt lévő Aquaman film, vagy valami egyéb elkötelezettsége miatt nem fog tudni ilyen korai időpontban rendelkezésre állni.

 A holló első változatában Bruce Lee fia,  Brandon Lee Eric Dravent, egy fiatal rockzenészt alakít.  A sztori szerint Draven visszatér a halálból, miután egy évvel korábban barátnőjével együtt brutálisan meggyilkolták. A közönséget a film készítése közben sokkolta hír: Brandon Lee forgatás közben életét vesztette, nyolc nappal a film befejezése előtt.

A színész befejezetlen jeleneteit a forgatókönyv átírásával, testdublőrrel és speciális effektek segítségével forgatták le. Az elkészült filmet Lee-nek és menyasszonyának, Elizának ajánlották fel.

A Holló: Újjászületés jelenlegi információk szerint  40 millió dollárból fog készülni, és  korhatáros lesz.
A tervezett bemutató pontos dátuma még nem ismert, de ha minden rendben megy, akkkor akár 2019 első felében a mozikba kerülhet.