Tarantino elkészült utolsó előtti filmjének forgatókönyvével

2017.11.03. 15:12

Quentin Tarantino továbbra is tartja magát az elképzeléshez, miszerint 10 filmmel akarja zárni rendezői karrierjét. Mostanában lett kész a 9. forgatókönyve.

A kilencedik film munkacíme: Manson Family Murders Movie. Tarantino a Weinstein-botrány miatt - az amúgy is csőd felé tartó stúdióval megszakította a kapcsolatot -  éppen stúdiót keres neki. 

Quentin TarantinoForrás: InterCom

Tarantino a filmtrailer.hu beszámolója szerint a napokban elárult néhány információt a kilencedik mozijáról: A sajtó sok helyen azt írta, hogy a szkript Charles Mansonra és annak gyilkosságaira fókuszál, erre azt tudom mondani, hogy ez kb. olyan, mintha azt mondanánk, hogy a Becstelen Brigantyk Adolf Hitler-ről szól, aki maximum egy-két jelenetben tűnt fel."

Annyi mindenestre biztosnak látszik: Tarantinó kilencedik filmje a '60-as, korai '70-es évek Los Angelesében fog játszódni. Állítólag hasonló lesz a Ponyvaregényhez.

Korabeli amerikai moziplakát a PonyvaregényhezForrás: Miramax

A pontos szereposztás még kérdéses, de Tarantino tárgyalt Brad Pitt-tel, Leonardo DiCaprióval és Samuel L. Jacksonnal is. Charles Manson egyik áldozata Margot Robbie lehet, de Jennifer Lawrence-szel is folytak egyeztetések.