Kevin Spacey Richard Dreyfuss fiát is zaklathatta

Kevin Spacey
LONDON, ENGLAND - JUNE 21: Kevin Spacey attends the European Premiere of Sony Pictures "Baby Driver" on June 21, 2017 in London, England. (Photo by Tim P. Whitby/Getty Images for Sony Pictures )
Vágólapra másolva!
Richard Dreyfuss amerikai színész fia, Harry közölte, hogy Kevin Spacey őt is szexuálisan zaklatta még 2008-ban.
Vágólapra másolva!

A Buzzfeed.com-on szombaton megjelent írás szerint a zaklatás ráadásul akkor történt, amikor Harry Dreyfuss apja Spacey londoni lakásán próbált egy darabot. A szintén Oscar-díjas Richard Dreyfuss fia 18 éves volt ekkor. A cikk szerint évekig nem mondta el apjának a történteket.

Kevin Spacey Forrás: Getty Images for Sony Pictures/Tim P. Whitby

Az AP hírügynökség kérdésére Spacey ügyvédje egyelőre nem reagált. A Netflix internetes műsorszolgáltató pénteken bejelentette, hogy nem szerepelteti többé Kevin Spacey-t a Kártyavár (House of Cards) című népszerű sorozatban, és megszüntet mindennemű kapcsolatot az Oscar-díjas színésszel a szexuális zaklatási botrány nyomán.

A héten a Kártyavár stábjának nyolc jelenlegi és korábbi tagja állt elő azzal, hogy Spacey részéről „ragadozó” viselkedést tapasztaltak,

egy színész szexuális támadással is megvádolta őt.

A stábtagok nevét egyelőre nem hozták nyilvánosságra.

Egy brit és egy mexikói színész korábban szintén megvádolta szexuális zaklatással Spacey-t, aki október végén, az első zaklatási vád után jelentette be, hogy ezentúl meleg férfiként éli tovább életét.