Christopher Plummer a Vanity Fair-nek nyilatkozott Kevin Spacey lecseréléséről.

A Sony attól tartva, hogy a szexuális zaklatással vádolt Spacey szerepeltetése miatt elszállhatnak A világ összes pénze című filmük Oscar-esélyei, úgy döntött: kivágják Spacey jeleneteit, és Christopher Plummerrel forgatják újra azokat.  

Kevin Spacey az All the Money in the World című filmbenForrás: Sony Pictures

Ennek kapcsán szólalt meg most Plummer a Vanity Fairben: Nagyon szomorú, ami Kevinnel történt. Annyira tehetséges színész, nagy kár, hogy így alakult. De mit tudok tenni? Kaptam egy szerepet, amit el kell játszanom"

Christopher PlummerForrás: AFP/Kevin Winter

A színész elmondta, hogy Ridley Scott hívta fel a múlt héten, hogy felajánlja a lehetőséget:Nem lecseréljük Kevint, hanem mindent elölről kezdünk. Nagy csodálója vagyok Ridley Scottnak, úgyhogy alig várom, hogy együtt dolgozhassunk. Azt hittem, elbuktam ezt a lehetőséget, mert jelentkeztem erre a szerepre annak idején. Úgyhogy már ismerem a karaktert, valószínűleg ezért is engem keresett Ridley".

Plummer azt is elmondta: az ügyvédjét alakító Mark Wahlbergre, illetve a lányát alakító Michelle Williamsre is szüksége lesz a rendezőnek: Mindketten vállalták, hogy újraforgassuk a jeleneteket. Lenűgözőek".

Michelle Williams és Mark Wahlberg az All the Money in the World című filmbenForrás: Sony Pictures

A milliós költségvetésű pótforgatás november 20-án kezdődik, és a stúdió nem változtatott a premierdátumon. Továbbra is december 20-án tervezik bemutatni a filmet az USA-ban. A Sony számára az a legfontosabb, hogy  A világ összes pénze indulhasson az Oscaron.