Sam Mendes mégsem kér Pinokkióból

2017.11.14. 14:06

Sam Mendes lelépett a Disney stúdió által tervezett élőszereplős Pinokkió film rendezői székéből - írja a filmnews.hu a Tracking Board közlése alapján. 

Sam MendesForrás: AFP

Az Amerikai szépség és a Spectre rendezője eredetileg a szinten élőszereplős James és az óriási barack rendezését hagyta ott a Pinokkióért. Azonban magyarázhatja újabb csalfaságát, hogy Mendes jegyzi az utóbbi években készült James Bond filmeket.Úgyhogy azonnal szárnyra keltek a pletykák: a rendező azért hagyta cserben a kedves kis Pinokkiót, hogy ő rendezhesse a következő, tervezett James Bond filmet, amelyben állítólag ismét visszatér a hidegpillantású, kőkemény Daniel Craig.

Craig még augusztusban erősítette meg Stephen Colbert műsorában, hogy újra ő játssza majd a 007-es ügynököt a huszonötödik James Bond-filmben. A színész akkor azt is leszögezte: ez lesz az utolsó alkalom, hogy eljátsza a 007-es ügynököt.

Daniel Craig mint James BondForrás: SPECTRE © 2015 Metro-Goldwyn-Mayer Studios Inc., Danjaq, LLC and Columbia Pictures Industries, Inc. All rights reserved./Jonathan Olley

A színész egy évvel korábban még azt mondta, hogyInkább vágom fel az ereimet egy üvegszilánkkal, semhogy még egyszer őfelsége titkos ügynökének bőrébe bújjak.

Sam Mendes és Daniel Craig a Skyfall forgatásánForrás: Fórum Hungary

Véleményétől aztán egy állítólag 150 millió dolláros, vagyis 45 milliárd forintos szerződési ajánlat térítette el. Azt egyelőre nem tudni, hogy Sam Mendes pusztán alkotói késztetésnek engedve, vagy anyagi megfontolásból választotta végül Őfelsége ügynökét a fabábú helyett.

Pinokkiók (illusztráció)dreamstime