Az elsősorban B-kategóriás filmekben játszó hollywoodi színész fotózás közben molesztált egy 11 éves kislányt, amikor 2003-ban együtt forgatták a Born Killers című filmet. A színésznő, aki a filmben a gyerek anyját játszotta, észrevette, hogy valami nincs rendben a kislánnyal, mert nem tudott koncentrálni a munkára. 

A film szereplőinek fotózásán a 11 éves kislányt a férfi ölébe ültették, hogy igazi családnak látszanak. A gyerek hálóingben volt,

ekkor zaklatta szexuálisan Sizemore, konkrétan megfogdosta.

Hogy pontosan mihez ért hozzá a férfi, azt nem tudjuk, de utalt rá a kislány. Amikor édesnyjával úszni indultak és a gyerek felvette a fürdőruhát, azt mondta az anyjának, hogy azpont ott nyomja, ahol előző nap fogdosták.

Tom Sizemore a Vörös Bolygó című filmbenForrás: Origo

A filmben Robyn Adamson játszotta az anyját, aki észrevette, hogy valami nincs rendben, mert a kislány szemei elkerekedtek és nem is tudott rendesen koncentrálni" - írja a Hollywood Reporter.

Hamarosan a stáb többi tagja is megtudta, mi történt, de állítólag senki sem lepődött meg, mert a színészt drosog alkoholistának tartották. A producerek úgy döntöttek, Sizemore nem maradhat a forgatás helyszínén, és a szülőket is arra bíztatták, hogy ne hagyják annyiban a dolgot. Mivel nem találtak bizonyítékot arra, hogy valóban megtörtént, végül maradhatott, nem dobták ki a produkcióból. A színész egyelőre nem reagált a pedofil vádra.