Tom Cruise is szerepet kaphat Tarantino új filmjében

Brad Pitt és Quentin Tarantino 2009-ben a San Sebastian-i filmfesztiválon
Brad Pitt és Quentin Tarantino 2009-ben a San Sebastian-i filmfesztiválon
Vágólapra másolva!
Nem Charles Mansonról, hanem 1969-ről szól majd a film és igaz történeten alapul – ezt nyilatkozta Quentin Tarantino a legújabb filmjéről. Az is kiszivárgott, hogy valószínűleg Tom Cruise-nak kulcsszerepe lesz a filmben.
Vágólapra másolva!

A híresztelések szerint a rendező nagyjából úgy jeleníti meg a hírhedt sorozatgyilkost, ahogyan például Hitler jelent meg a Becstelen Brigantykban. Valószínűleg Charles Manson fontos szereplője lesz a filmnek, de nem körülötte forog majd a történet, és nem sokszor láthatjuk majd a filmvásznon.

Charles Manson Forrás: Origo

A film igaz történeten alapul majd, de nem Manson életét vagy véres bűncselekményeit meséli el. A hírhedt pszichopata megjelenik a filmben, de nem ő a főszereplő – mondta Tarantino.

Brad Pitt és Quentin Tarantino 2009-ben a San Sebastian-i filmfesztiválon Forrás: AFP/Rafa Rivas

A hírek szerint a film a legnagyobb sztárokat sorakoztatja majd fel: felmerült Margot Robbie és Brad Pitt neve is, de szó volt arról, hogy szerepel majd a filmben Leonardo DiCaprio, Samuel L. Jackson. A legújabb hírek szerint kulcsszerepet kap a filmben Tom Cruise is. Azt nem lehet tudni, hogy ha valóban játszik a filmben, kit alakít majd a várhatóan 2019-ben debütáló Tarantino-moziban.

Tom Cruise a Feledés című filmben Forrás: UIP-Duna Film