Dustin Hoffman az egész stáb előtt rántotta le egy színésznőről a felsőjét

"Boychoir" Premiere - Arrivals - 2014 Toronto International Film Festival GettyImageRank3 Entertainment Event VERTICAL Canada Toronto Movie ACTOR Film Premiere Premiere Film Industry Red Carpet Event Dustin Hoffman Roy Thomson Hall Arts Culture and Entert
TORONTO, ON - SEPTEMBER 05: Actor Dustin Hoffman attends the "Boychoir" premiere during the 2014 Toronto International Film Festival at Roy Thomson Hall on September 5, 2014 in Toronto, Canada. Jason Merritt/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Kathryn Rossetter amerikai színésznő szexuális zaklatással vádolta meg pénteken Dustin Hoffmant.
Vágólapra másolva!

A színésznő, aki Hoffman partnere volt Az ügynök halála című színdarabban 1983-ben a Broadwayn, a Hollywood Reporternek azt állította, Hoffman esténként fogdosta őt, és azt kérte, hogy masszírozza meg a lábát.

Sőt egyszer az egész társulat előtt lehúzta Rossetter trikóját, hogy láthatóvá tegye a mellét.

November elején Anna Graham Hunter írónő szintén a The Hollywood Reporter című filmes szaklapban beszélt arról, hogy az 1980-as években, amikor ő 17 éves volt Dustin Hoffman fogdosta őt Az ügynök halála című tévéfilm forgatásakor.

- mondta.

Az Oscar-díjas színész akkor közleményben kért bocsánatot "mindenért, amit elkövethettem, és ami kényelmetlen helyzetbe hozhatta a nőt".

Forrás: AFP/Jason Merritt

Néhány nappal később Wendy Riss Gatsiounis író, producer ugyancsak azt állította, hogy 1991-ben Hoffman szexuális ajánlatot tett neki az Aranyoskám című film forgatókönyve írásakor. Miután a 20-as éveiben járó írónő elutasította őt, Hoffman nem volt hajlandó együtt dolgozni vele.