Nincs kiszállás: Liam Neeson újra akcióban

Vágólapra másolva!
Egy eltökélt biztosítási ügynök egyhangú, mindennapi ingázása hirtelen izgalmas fordulatot vesz, amikor egy titokzatos idegen leszólítja a vonaton, és arra kéri, találjon meg egy utast, még mielőtt beérnek a végállomásra. Miközben versenyt fut az idővel, hogy megoldja a rejtélyt, egy végzetes terv körvonalai rajzolódnak ki, ami veszélyezteti nemcsak saját, de utastársai életét is.
Vágólapra másolva!

Január 11-én mutatják be a magyar mozik a The Commuter -Nincs kiszállás című angol-amerikai akció-thrillert. A vonatos hajszafilm Jaume Collet-Serra és Liam Neeson negyedik közös filmje. Korábban Az ismeretlen férfi, a Non-stop és az Éjszakai hajsza című filmekben dolgoztak együtt – e címeket olvasva is garantált az izgalom.

Az Elrabolva-sorozat bőven 50 felett csinált akciósztárt Liam Neesonból, aki az első Elrabolva (2008) után kezdett Jean Collet-Serrával dolgozni. Előző közös munkájuk az Éjszakai hajsza című akció-thriller volt 2015-ben, amelyben az akkor 63 éves színész még mindig hitelesen tudott az akciójelenetekben is brillírozni.

A spanyol Jaume Collet-Serra rendezői karrierje a Viasztestek című horrorral indult, és eddigi pályája során – leszámítva a Goal II: Living the Dream című focifilmet – két műfaj között ingázott. Ha épp nem akcióval fűszerezett thrillert készít, akkor horrort: a Nincs kiszállás-t A zátony című, horrorba oltott robinzonád előzte meg.

Nyereményjátékunk lezárult, a helyes megfejtés a B) válasz volt:

Liam Neeson Helen Mirren Oscar-díjas brit színésznővel élt együtt mielőtt feleségül vette Natasha Richardsont.

Gratulálunk minden helyes megfejtést beküldőnek! A következő szerencsés olvasóinkat szeretettel várjuk mozipartnerükkel a Lurdy moziba, január 9-én, 19 órakor kezdődő vetítésünkre:

Bába Sándor, Bocsányi Szilvia, Boda Zsolt, Czompa Tamás, Csonka Lajos, Erdei Krisztina, Gócza Péter, Gyarmati Máté, Hajas Zoltán, Havrán Attila, Herkutz Zoltán, Janiga András, Juhász Alex, Kiss Árpád, Kiss Bálint, Lazuc Dániel, Molnár Zsófia, Németh Csaba, Novák Niki, Pappné Boda Katalin, Porcsalmy Anna, Sasvári Viktor, Tverdota Péter, Vancsó Gergely, Varga Zoltán, Varga Zsófi.

Ha nem látja a nevét a fenti listában, ne csüggedjen, még rengeteg alkalma lesz az ingyen mozizásra!