A Nagymenők című Scorsese-klasszikus maffiafőnöke, Paul Sorvino berágott, miután kiderült, Harvey Weinstein nem csupán zaklatta a lányát, de miután Mira Sorvino visszautasította, megtiltotta Peter Jackson rendezőnek, hogy a színésznő szerepeljen A Gyűrűk Ura-trilógiában.

A 78 éves színészt a TMZ stábja kapta lencsevégre. Bár Sorvino a Nobel-békedíjas Henry Kissingert is megformálta a Nixon című filmben, most inkább maffiafőnökös énje kerekedett felül.
Reménykedjen benne, hogy börtönbe megy. Mert ha az utcán találkozunk, akkor azt hiszem a földön fog heverni. Valahogy. Varázslatos módon" – mondja a videóban a dühös apa.

Majd hozzáteszi:
Börtönben végzi. Ó, igen. Az a szemétláda. Jobban jár, ha börtönbe kerül, mert ha nem, akkor velem fog találkozni. És én kinyírom azt az anyaszomorítót.


Mira Sorvino tavaly ősszel a The New Yorker hasábjain állt a nyilvánosság elé azzal, hogy Harvey Weinstein a kilencvenes években molesztálta. Majd Peter Jackson azzal, hogy a producer felszólította, hogy sem Sorvinót, sem Ashley Juddot ne szerepeltesse A Gyűrűk Urá-ban.
Elkezdte masszírozni a vállamat, amitől rendkívül kellemetlenül éreztem magam. Aztán megpróbált még közelebb kerülni hozzám... – számolt be Sorvino az egyik esetről, amikor 1995-ben Torontóban a Hatalmas Aphrodite című Woody Allen-filmet népszerűsítették. A filmért Mira Sorvino elnyerte a legjobb mellékszereplőnek járó Oscar-díjat.