James Francót szexuális kényszerítéssel vádolták meg

sztár költészet
James Franco, mint Alien a Spring Breakers - Csajok szabadon című filmben.
Vágólapra másolva!
Cáfolta a friss Golden Globe-díjas James Franco azt az állítást, hogy szexuális kényszerítéssel élt volna egy színésznővel szemben.
Vágólapra másolva!

A CBS televízió The Late Show című kedd esti műsorában a kétszeres Golden Globe-díjas 39 éves színész azután szólalt meg, hogy a The New York Times amerikai napilap lemondta szerdára tervezett rendezvényét, amelyet a The Disaster Artist című vígjáték főszereplőjével és rendezőjével, valamint testvérével, Dave Francóval terveztek a filmről.

James Franco amerikai színész (középen) épp átveszi a vígjáték vagy musical kategóriában a legjobb férfi főszereplőnek járó elismerést a The Disaster Artist című vígjátékban nyújtott alakításáért a 75. Golden Globe-díjátadón a kaliforniai Beverly Hillsben 2018. január 7-én. Balról a film történetének valós alanya, Tommy Wiseau amerikai színész-rendező, jobbról Franco fivére, Dave Franco. Forrás: MTI/AP/NBC/NBC/Paul Drinkwater

Az amerikai napilap közleménye szerint a közönségtalálkozót a minap megjelent állításokat övező ellentmondások miatt törölték.

James Franco vasárnap elnyerte a legjobb férfi főszereplőnek járó Golden Globe-díjat a The Disaster Artist című filmben nyújtott alakításáért.

A díjátadó gálán a színész a szexuális zaklatás és erőszak ellen fellépő Lejárt az idő! mozgalom kitűzőjét viselte.

James Franco, mint Alien a Spring Breakers - Csajok szabadon című filmben.


Még vasárnap éjszaka Violet Paley színésznő Twitter-üzenetében szexuális kényszerítéssel vádolta meg. Sarah-Tither-Kaplan színésznő pedig megkérdőjelezte Franco őszinteségét a kitűző viselésében, és azt írta, Franco arra kényszerítette, hogy napi 100 dollárért játsszon el egy meztelen jelenetet.


Franco a Late Night műsorvezetőjének, Stephen Colbertnek arról beszélt, hogy támogatja a Lejárt az idő! mozgalmat. Közölte ugyanakkor, hogy ha valamit helyre kell állítani, akkor azt megteszi.

- fejtegette a támadásokat Franco a showműsorban.

James Franco tavaly szeptemberben a Goat című filmje premierjén. Forrás: Theo Wargo / Getty Images North America / AFP

- tette hozzá.

Ally Sheedy, a Rövidzárlat (Short Circuit) című filmben. Forrás: Origo

Ally Sheedy színésznő a díjkiosztó gála alatt küldött Twitter-üzenetében arról írt, hogy Franco a példája annak, amiért otthagyta a film- és televíziós ipart. Később azonban visszavonta üzenetét.

A két színész 2014-ben dolgozott együtt egy Broadway-színdarabban. James Franco ezzel kapcsolatban Colbertnek azt mondta, fogalma sincs, mi rosszat tett Sheedynek, akivel csodálatos időt töltött el.