A Django elszabadul után újabb Tarantino-moziban szerepel Leonardo DiCaprio. A rendező kilencedik, "1969" munkacímen futó filmjéről egyelőre keveset tudni, korábban Tarantino azt mondta, a filmnek köze lesz a Manson-banda ámokfutásához, de nem Charles Manson áll a sztori középpontjában. 

Noha a film első munkacíme még Manson Family Murders Movie volt, és a film tervezett bemutatója is a Manson-család által rendezett mészárlás ötvenedik évfordulóján, 2019. augusztus 9-én lesz, Tarantino szerint a kilencedik film csak lazán kapcsolódik Mansonékhoz.

A sajtó sok helyen azt írta, hogy a szkript Charles Mansonra és annak gyilkosságaira fókuszál, erre azt tudom mondani, hogy ez kb. olyan, mintha azt mondanánk, hogy a Becstelen Brigantyk Adolf Hitler-ről szól, aki maximum egy-két jelenetben tűnt fel."

- nyilatkozta korábban.

Az biztos, hogy 1969 sűrű év volt (Richard Nixon elnöki beiktatásától a Holdra-szálláson át a woodstocki zenei fesztiválig).

Leonardo DiCaprio hivatalosan is csatlakozott Quentin Tarantino legújabb filmjéhezForrás: Getty Images

Tarantino filmjéről eddig annyit tudni,hogy 1969-ben Los Angelesben játszódik majd, és a történet hőse egy kiégett televíziós színész, aki szeretne Hollywoodban befutni. Ha minden igaz, akkor ezt a tévészínészt fogja Leonardo DiCaprio alakítani.

A rendező igazi sztárgárdát szeretne filmjéhez: tárgyalásban van Margot Robbie, Brad Pitt, Tom Cruise és Al Pacino ügynökeivel is.