Mitől nőttek meg Mark Wahlberg izmai?

Vágólapra másolva!
Mark Wahlberg anabolikus szteroidokkal növesztett izmokat - ezt állítja egy épp efféle szerek terjesztése miatt börtönbüntetését töltő dealer. Richard Rodriguez Wahlberg mellett két másik celebet is megnevezett prominens ügyfélköréből: Josh Duhamel-t a Transformers-filmekből és Roman Reigns wrestler szupersztárt.
Vágólapra másolva!

A szteroid-díler szerint mindhárom híresség rendszeresen vett az általa illegálisan terjesztett izomtuningoló szerekből. Rodriguez azt mondja, a sztárok álnevet használtak ugyan, de egyértelműen beazonosította vásrárlóit.

Duhamel és Wahlberg is tagadják a vádakat. Ráadásul az amerikai törvények nem büntetik az efféle, illegálisan árusított teljesítményfokozó szerek fogyasztóit, csak a terjesztőket.

A TMZ stábja az utcán szólította le Mark Wahlberget, aki Rodriguez állítására annyit válaszolt:

Wahlberg legútóbb azzal került be a hírekbe, hogy a sokszorosát kapta a Kevin Spacey szexbotrányai miatt újraforgatott A világ összes pénze extra napjaiért, mint Michelle Williams. Az akkor keresett másfél millió dollárt aztán a színész felajánlotta a Time's Up nőjogi kezdeményezésnek.

Azóta kiderült, nem csak az újraforgatásnál volt óriási bérkülönbség. Wahlberg eredeti szerződése szerint is nyolcszorosát kapta Williams gázsijának. A színésznő ugyanis 625 ezer dollárt kapott a Ridley Scott rendezte filmért, míg Wahlberg 5 millió dollárt.

A TMZ videóján hallani is, ahogy az egyik járókelő szóba hozza A világ összes pénzé-t, amikor Wahlberg a kemény munka gyümölcséről oktatja ki a stábot.