Natalie Portman zaklatásról beszél és szexről rappel

2018.02.06. 18:28

Natalie Portman is megszólalt a hollywoodi szexuális zaklatások ügyében. A színésznő "100 sztorit" tudna mondani, de pár nappal korábban nem vette annyira komolyan a témát, amikor a Saturday Night Live színpadán jelentkezett egy igen kemény rapszámmal, amelyben többek között arról énekel, hogy csak a poén kedvéért fekszik le házas férfiakkal.  

Natalie Portman a Porter Magazinnak adott interjút, amiben elmesélte saját tapasztalatait a hollywoodi szexuális zaklatásokról. A #MeToo mozgalom kezdetén úgy gondolta, őt elkerülték az ilyen esetek, de mostanra sikerült felidéznie néhány incidenst.

Natalie PortmanForrás:Mike Blake/Reuters

13 éves gyerekszínész volt, amikor egyik rajongójától szexfantáziát tartalmazó levelet kapott, később pedig egy rádiónál visszaszámoltak a 18. születésnapjáig. Ezeknek az eseteknek nincs sok köze Hollywoodhoz, Portman egy atrocitást említ, ami a filmiparban érte.

Egy producer felhívta őt a magánrepülőgépére, ahol csak egy ágy volt megvetve. Semmi nem történt ezután, de a színésznő célzásnak vette a dolgot és kényelmetlenül érezte magát.   

Portman nem vette ennyire komolyan a #MeToo kampányt, amikor a hétvégén fellépett a Saturday Night Live-ban, és hirtelen rappelni kezdett, ráadásul nyomdafestéket nem tűrően. A már eredetileg is cenzúrázott klipnek számos igen erős pillanata van,

Portman embert öl benne, kihajítja az ablakon a riportert, a magzatvizével arcon fröcsköl egy szülészt, dildót lóbál, és persze rengeteget káromkodik.  

A legerőszakosabb és legszexistább gengszterrapet idéző szövegek közül talán az a legerősebb, hogy "Portman, Portman, I fucked your husband and his best friend just for sport, man", amiben a színésznő vezetéknevére az jön ki rímnek, hogy

dugok a férjeddel és a legjobb barátjával, csak heccből.   

A videó itt látható:

Portman nem először látható ilyen szerepben, ez a fellépése egyfajta folytatás egy 2006-os rappeléséhez.