Újabb sztár kritizálja a MeToo kampányt

La priere - Photocall - 68th Berlin Film Festival, Germany - 18 Feb 2018 LA PRIERE PHOTOCALL 68TH BERLIN FILM FESTIVAL GERMANY 18 FEB 2018 HANNA SCHYGULLA Actor Female Personality 69038961
Hanna Schygulla a Berlini Filmfesztiválon
Vágólapra másolva!
A német színészikon, Hanna Schygulla a Berlini Filmfesztiválon beszélt arról, hogy annak idején a legendás rendező, Rainer Werner Fassbinder felpofozta, viszont szerinte inkább az a probléma, hogy manapság az emberek kevesebbszer érintik meg egymást.
Vágólapra másolva!

A 74 éves német színésznő épp a The Prayer című új filmjét népszerűsíti a Berlinálén. A fesztivál slágertémája, a #MeToo kapcsán a legendás Rainer Werner Fassbinderrel való munkájáról beszélt.

Mint a Deadline írja, Schygulla és Fassbinder munkakapcsolata igen viharos volt, a hetvesen években csúnyán összevesztek az Effi Briest című közös filmjük idején, de aztán együtt készítették el a Maria Braun házassága című klasszikust, amit mindkettőjük egyik legjobb filmjének tartanak.

Hanna Schygulla a Berlini Filmfesztiválon Forrás: PHILIPP GUELLAND/EPA-EFE/REX/Shutterstock

Hanna Schygulla már nem az első sztár, aki felhívja a figyelmet a #MeToo mozgalom túlkapásaira: olyanokhoz csatlakozott ezzel, mint Matt Damon, Liam Neeson, Catherine Deneuve és Michael Haneke.