A 67 éves Bond-lány a Playboyban szerepel

2018.02.23. 13:59

Jane Seymour 67 éves, de még mindig rendkívül vonzó. Az 1973-as Élni és halni hagyni című Bond-moziban Roger Moore csábította el, most Seymour a Playboyban pózolva mutatja meg, hogy az érettebb nők is lehetnek csábosak.

A vele készült interjúban többek között arról is beszél, hogy 1972-ben ő is szexuális zaklatás áldozata volt: egy producer erőszakoskodott vele az egyik tesztvetítés során.

Ha bárkinek elmeséled, mi történt, garantálom, hogy soha többé sehol nem kapsz munkát - fenyegette meg állítólag az incidens után a hollywoodi producer. Seymour most is csak azért érzi fontosnak megtörni a hallgatást, hogy tisztában legyenek az emberek azzal, a szexuális visszaélések már a kezdetektől mindennaposak voltak a filmszakmában.

 A hetvenhez közelítő színésznő arról is beszél a Playboynak, hogy fantasztikus formáját nem sebészkéseknek köszönheti. 

Nem is akartam műtétet és injekciókat, soha. Ennek is köszönhető, hogy még hasonlítok magamra. Mindig meglepődöm, amikor ránézek a botoxolt, plasztikázott emberekre és nem ismerem fel az eredeti vonásaikat. Szeretnék önmagam maradni, nem kell kés.

- mondja a színésznő.

Jane Seymour a hetvenes években.Forrás: AFP

 Az 1951-ben született, Emmy- és Golden Globe-díjas brit színésznő olyan filmekben szerepelt, mint az Ó, az a csodálatos háború, az Élni és halni hagyni vagy A fiatal Churchill. Többször állt a Playboy kamerái elé, 1973-ban és 1988-ban is fotózták.

Seymour 67 évesen a PlayboybanForrás: Playboy/Aaron Feaver

Most azt mondja, sokkal szexibbnek érzi magát, mint fiatalon.

I got to shoot the legendary @janeseymour for @playboy. @artandmotion

Aaron Feaver (@feaverish) által megosztott bejegyzés,

TOVÁBBI TARTALMAK A ROVATBÓL