Szuszpenzor és szekér: Russell Crowe válik, ezért árverést rendez

Russel Crowe
Russell Crowe
Vágólapra másolva!
Russell Crowe öt éve külön él Danielle Spencertől, de hamarosan a válást is kimondják. A sztár úgy érzi, itt az ideje megválni egy rakás olyan dologtól, amit közös életük alatt gyűjtögetett össze. Filmes ereklyék, gitárok, bútorok és ékszerek kerülnek kikiáltásra április 7-én a Sotheby 'A válás Művészete" című aukcióján.
Vágólapra másolva!

Az árverés épp az ausztrál színész születésnapján, és házassági évfordulóján lesz, igaz, a válást hamarosan kimondják. Crowe nem is a válást akarja finanszírozni a bevételből, egész egyszerűen csak szeretne megválni pár olyan dologtól, amit már feleslegesnek érez.

- mondta Crowe, aki most olyan holmiktól is megválik, mint például az a szuszpenzor, amit A remény bajnoka forgatásán viselt.

De a gyűjtemény feleslegessé vált darabjai között megtalálható az a dinoszaurusz-koponya is, amit Crowe Leonardo DiCapriótól vásárolt. Vagy például két döglött műló és egy harciszekér a Gladiátor-ból, illetve egy hegedű, amin a Kapitány és katona: A világ túlsó oldalán című filmben játszott.