Szuszpenzor és szekér: Russell Crowe válik, ezért árverést rendez

2018.03.09. 15:57

Russell Crowe öt éve külön él Danielle Spencertől, de hamarosan a válást is kimondják. A sztár úgy érzi, itt az ideje megválni egy rakás olyan dologtól, amit közös életük alatt gyűjtögetett össze. Filmes ereklyék, gitárok, bútorok és ékszerek kerülnek kikiáltásra április 7-én a Sotheby 'A válás Művészete" című aukcióján.

Az árverés épp az ausztrál színész születésnapján, és házassági évfordulóján lesz, igaz, a válást hamarosan kimondják. Crowe nem is a válást akarja finanszírozni a bevételből, egész egyszerűen csak szeretne megválni pár olyan dologtól, amit már feleslegesnek érez.

Egy válásnál az ember alaposan megvizsgálja, melyek az elengedhetetlen dolgok az életben. Ennek során én is körbenéztem, és észrevettem, hogy egy rakás dolgom van. Cuccok a filmekből, holmik, amiket összegyűjtöttem és úgy általában, cuccok. Doboznyi cucc

- mondta Crowe, aki most olyan holmiktól is megválik, mint például az a szuszpenzor, amit A remény bajnoka forgatásán viselt.

De a gyűjtemény feleslegessé vált darabjai között megtalálható az a dinoszaurusz-koponya is, amit Crowe Leonardo DiCapriótól vásárolt. Vagy például két döglött műló és egy harciszekér a Gladiátor-ból, illetve egy hegedű, amin a Kapitány és katona: A világ túlsó oldalán című filmben játszott.