Chris Evans és Ryan Reynolds valódi szuperhősök

2018.03.27. 10:06

Chris Evans és Ryan Reynolds nem csak a vásznon hősködik, igaz, ezúttal nem gonosztevőket kell ártalmatlanná tenni, hanem egy haldokló Bosszúállók-rajongó kisfiú utolsó kívánságát kell teljesíteni, ami nem több, mint hogy személyesen találkozhasson valamelyik mozihőssel.

A Fox News munkatársa, Shannon Bream vasárnap tette közzé azt a felhívást a Twitteren, amelyben segítséget kért, hogy a 11 éves Emilio kívánsága teljesülhessen.

Twitter-univerzum, a segítséged kérem: próbálunk segíteni egy kisfiún, aki haldoklik. Valószínűleg csak pár napja maradt és szeretne személyes üdvözletet az egyik Bosszúállótól. Ha van hozzájuk kapcsolatotok, kérlek tudassátok velem

- írta Bream.

Nem kellett sokáig várnia, maga Amerika Kapitány, azaz Chris Evans válaszolt az üzenetre, hogy Emilio számíthat rá. Aztán csatlakozott a Deadpoolt megszemélyesítő Ryan Reynolds is, hozzátéve, hogy ő ugyan inkább egy amolyan fordított Bosszúálló, de számíthatnak rá.

 Ugyancsak a Twitteren reagált a Bosszúállók-filmekben Víziót megszemélyesítő Paul Bettany és a Thor-mozikban szereplő Zachary Levi is.