Elkezdték forgatni a Creed II-t, Stallone Instagramon harangozta be a filmet - videó

2018.04.03. 16:30

Tegnap vette kezdetét Philadelphiában a Creed II. forgatása, a főszerepben újfent Michael B. Jordannel és Sylvester Stallonéval. A film a Rocky-sorozat újabb epizódja, a 2015-ös, kritikai és közönségsikert aratott Creed – Apollo fia folytatása. Az első rész rendezője, Ryan Coogler (Fekete Párduc) ezúttal executive producerként vesz részt, a rendező most Steven Caple Jr..

Creed remek napot zár a ringben, gyors, bátor és ügyes  

- mondja Stallone az Instagrammon, hozzátéve, hogy a film felülmúlja a legvadabb álmait is.

A new KING OF THE RING ... @creedmovie @mgm_studios @wbcboxing @rockybalboa.1976 @slystalloneshop

Sly Stallone (@officialslystallone) által megosztott bejegyzés,

Amikor megírtam és megrendeztem a Creed-et, a célom az volt, hogy egy igazán emberi történetet meséljek el a családról, de új szemszögből, miközben főhajtásnak is szántam a Rocky szereplői előtt, akikkel mindannyian együtt nőttünk fel  

– nyilatkozta Coogler, azzal folytatva, hogy

Steven remek alkotó, együtt jártunk filmsuliba, úgyhogy érdeklődve várom, mit hoz össze Slyjal, Mike-kal és Tessával az újabb fejezetben.  

A folytatásban a hivatalos szinopszis szerint

az élet kötéltánccá vált Adonis Creed számára.Személyes kötelezettségei és a következő nagy meccsre való felkészülése között megtalálni az egyensúlyt komoly kihívásnak bizonyul. Az, hogy ellenfele családja és a sajátja közös múlttal bír, csak feszültebbé teszi a közeledő megmérettetést a ringben. Rocky Balboa viszont mindvégig ott van mellette, így együtt néznek szembe régi sérelmeikkel, együtt jönnek rá, miért is érdemes küzdeni és együtt fedezik fel, hogy semmi sem fontosabb a családnál. 

Szintén visszatér az első részből Tessa Thompson, Phylicia Rashad, Wood Harris és Andre Ward. Új szereplő Florian "The Big Nasty" Munteanu mint Viktor Drago, Dolph Lundgren pedig 33 év után játssza el ismét Ivan Dragót.

A Creed – Apollo fia több díjat is hozott Stallonénak, többek között megnyerte a legjobb férfi mellékszereplőnek járó Golden Globe-ot és ugyanebben a kategóriában Oscar-díjra is jelölték.  

A Creed II. 2018. november 29-től látható a magyar mozikban.