Megnősül Hugh Grant Golden Globe-díjas brit színész, aki egészen eddig megrögzött agglegényként élt.

Az 57 éves színész és svéd élettársa, a 39 éves Anna Eberstein küszöbönálló esküvőjét Notting Hill londoni kerület anyakönyvi hivatala hirdette ki, mivel a párnak ebben a felkapott negyedben van háza.

A házasságkötés pontos ideje nem ismert, de a brit törvények szerint az esküvőt az egybekelést megelőző három héten belül kell kihirdetni.

Hugh Grant, brit színészForrás: AFP/Carl Court

Ez egy olyan nap, amelyről Grant barátai közül senki sem hitte volna, hogy valaha is bekövetkezik- idézte hétfőn a The Sun című bulvárlap a Négy esküvő és egy temetés című vígjátékkal világhírűvé vált színész környezetét.

Az agglegény Grant és elvált partnere hat éve él együtt, és már van három gyermekük, ezenkívül a színésznek van még két gyermeke Tinglan Hong kínai színésznőtől. Grant sokáig járt együtt Liz Hurley brit színésznővel is.

Hugh Grant és Anna Elisabet Eberstein a 2017-es Golden Globe-gálánForrás: AFP/Valerie Macon

A brit filmsztár leendő neje valaha az ESPN amerikai sportcsatorna producere volt, jelenleg az Ace&Me gyermekruhamárka svéd részlegénél igazgató.

Hugh Grant nem sokkal az 50. születésnapja előtt egy interjúban még azt mondta, fél, hogy szomorú és magányos öregember lesz belőle.