Zaklatással vádolják Morgan Freemant

2018.05.24. 20:44

A 80 éves színészt 8 nő is azzal vádolta meg, hogy illetlenül viselkedett velük – írja a Fox News.

Nyolc nő is azt állítja, hogy Morgan Freeman zaklatta vagy kényelmetlen helyzetbe hozta őket.

Az egyikük produkciós asszisztensként dolgozott a 2015-ös Vén rókák című film forgatásán. Állítása szerint Freeman a több hónapos forgatás minden napján tett valamilyen megjegyzést a külsejére: Folyton megpróbálta felemelni a szoknyámat, és azt kérdezgette, van-e rajtam fehérnemű. Az asszisztens szerint ekkor Alan Arkin állította le Freemant, aki „megijedt és meg sem tudott szólalni”.

Morgan FreemanForrás: Getty Images

Egy másik nő a Szemfényvesztők forgatásáról számolt be: „Állandóan megjegyzéseket tett a testünkre... tudtuk, hogy ha bejön, nem viselhetünk olyan ruhákat, amik illenek az alakunkhoz, ami kihangsúlyozza a mellünket vagy fenekünket.”

Morgan Freeman közleményben bocsánatot kért mindenkitől, akit viselkedésével kényelmetlen helyzetbe hozott, vagy aki úgy érezte, hogy tiszteletlenül bánt vele. Aki ismer engem vagy dolgozott velem, tudja, hogy nem vagyok az, aki szándékosan megsért vagy tudatosan kényelmetlen helyzetbe hoz bárkit. Bocsánatot kérek azoktól, akiket kényelmetlen helyzetbe hoztam, vagy akikkel tiszteletlenül bántam, ez soha nem állt szándékomban – írta.