Pierce Brosnan elmondta, szerinte ki lehetne a tökéletes James Bond

2018.06.26. 12:00

Pierce Brosnan a Sunday's Event magazinban fejtette ki, ki lehetne Daniel Craig visszavonulása után a tökéletes 007-es ügynök. Brosnan 1995 és 2002 között négy alkalommal játszotta el "Őfelsége legtitkosabb ügynökének" szerepét (Aranyszem, A holnap markában, A világ nem elég, Halj meg máskor), így lehet némi fogalma arról, melyik kollégája lenne érdemes arra, hogy átvegye Craigtől a stafétát.

Egyelőre senki nem tudja, ki lesz a következő James Bond, de mindenki találgat. Nem olyan rég derült ki, Daniel Craig még egyszer visszatér a 007-es ügynök szerepében, a filmet a Trainspotting és a Gettómilliomos Oscar-díjas alkotója, Danny Boyle rendezi majd

A 25. Bond-film után viszont Craig visszavonul a szériából, ezért továbbra is folytatódnak a találgatások és ötletelések, ki alakíthatná a brit titkosügynököt a jövőben. Vannak, akik női Bondot szeretnének, de a konzervatívabb rajongók azért ragaszkodnának a széria férfias hagyományaihoz. 

Pierce Brosnan most a Sunday's Event magazinban fejtette ki a véleményét, ki lehetne ai ideális Bond.

Azt gondolom, Tom Hardy remek választás lenne. Boldog lennék, ha láthatnám, hogyan oldja meg. 

- mondta Brosnan, hozzátéve, hogy a szerephez 

olyan színészre van szükség, aki képes csavart vinni a figurába.

A négyszeres Bond-színész Brosnan Hardy iránti lelkesedése nem jelenti azt, hogy ne lenne elégedett a jelenlegi 007-es megformálójával:

Daniel Craig lenyűgöző Bond szerepében. Rettenetesen erős a megjelenése. Halálosnak tűnik. Olyannak, akiről valóban elhiszed, hogy képes embert ölni.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK